Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K10] Alumki do K10

seba.mak1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam pytanko kto ma w K10 alumki?I czy ma jakies zabezpieczenia?Bo wiem ze sa nakretki zabezpieczajace ale moze ktos robił własne i ma jakis projekt (plan w znaczeniu :wink: ) Bo własnie jestem na etapie ich zabezpieczania 8)

Pozdrawiam i z gory dziekuje za porady i rady :lol:

Pewnie ze pokazik bedzie jak bedzie juz wszystko zrobione narezie czekam.. Oddałem na rozwiercenie otworu na piaste bo sa to felki z VW dodam tylko ze sa to 14" na oponkach Michelin 185/55 :wink:

To ze sa nakretki to juz wiem ale zastanawiam sie nad zrobieniem swoich nakretek zabezpieczajacych takie abym tylko ja miał do nich klucz 8) Niestety mieszkam na takim a nie innym osiedlu ze ZABEZPIECZENIA musza byc DOBREJ KLASY (kazdy wie co mam na mysli :wink: )

Pozdrawiam 8) :wink:

no dokładnie nie ma co dawac im szanse a wiem juz ze pewnie ich pokusza.. Ale moze cos sie znajdze abym nie musiał stac pod blokiem ino na parkingu ale to sie jeszcze zobaczy :wink:

P.S 185 ?? fajnie

Tak 185/55 dodam ze 2 oponki kierunkowe Miodzik.... :lol: Dodam tez jeszcze ze Namiary dostałem od LeXa -->I chwała mu za to . . . :wink:

• 2 tygodnie później...

Witam

tak 4*100 i otwor na piaste 59 to tez jest istotne :wink:

Felki spisuja sie superowo tak jak i oponki czeka mnie jeszcze pomalowanie bebnow i zaciskow ale to juz w maju :P Dodam jeszcze ze zabezpieczenia juz taz mam i Nissiek od 15.04.2005 stoi na parkingu wiec nocka spokojna :wink:

Pozdrawiam :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...