jwa Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Przed skrzynka bezpieczników nad lewym kolanem. Pod plastiki blisko poupychać wszystkie kabelki. U mnie wyglada to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cinek010283 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 temat troche sie postarzał,ale! ale zaglądających prosiłbym o poradę! Radio mam zamontowane w kieszonce poniżej panelu sterowania nawiewem. Zasilanie troche mało profesjonalnie podpięte bo po przez wtyk do zapalniczki,i tu zaczynają się kłopoty,zakłucenia podczas działania nawiewu i wycieraczek.Chciałbym się wpiąć z zasilaniem prosto pod aku i tu pojawia się to w czym prosiłbym o pomoc, a mianowicie - którędy najlepiej poprowadzić kable zasilające(2x1.5 linka) od aku przez komorę silnika do wnętrza kabiny w okolice panelu środkowego? Operację chciałbym wykonać bo zakłucenia napewno pochodzą od silniczka nawiewu i wycieraczek, mam nadzieje że podpinając się bezpośrednio pod aku i montując po drodze filtr uda mi śię trochę wygłuszyć te szumy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ma ktoś może pomysł gdzie zamontować cb radio w p11, proszę o podpowieć i może jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoneface Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja u siebie zamontowałem we wnęce pod panelem klimy. Jest nawet opcja szybkiego demontażu, a nawet w takim przypadku nie ma nieestetycznych otworów w kokpicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubass Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 w nissanie primera. najlepiej w jakim miejscu by CB dodać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi