extradd Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zastanawiam się nad zakupem owego sprzecika i chiałbym poznać opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Tez mi sie to radyjko podoba. Nikt sie nie wypowie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 patriot, extradd już kupił i je rozgryza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Już w 99% rozgryzione.Obecnie leci z radia na 4 głośniki oraz na wzmacniacz i do suba.Uważam że takie rozwiązanie jest najlepsze.Głośniki i suba można ustawić na odcięcie 50-63-80-100-125(Hz), fajna sprawa gdyz można tak ustawić by za produkcję niskich tonów odpowiadał tylko sub w bagażniku .Pomimo skromnego wyglądu i małej ilości przycisków posiada dużo opcji które są naprawde łatwe w obsłudze, głównie do wszystkiego używamy pokrętła multi-control.Mnie osobiście najbardziej cieszy wejscie USB gdyż zapodaje pendrive i pokrętłem multi-kontrol błyskawicznie wybieram odpowiedni folder/podfolder i utworek który mi pasuje.....bajka , podobnie jest z pilotem.Wyświetlacz czysty i przejżysty.Pozostało mi tylko coś pozmieniać w głośnikach, ale na to mam jeszcze czas. Tylko nie wiem po co jest przewód do podłączenia terminala przełącznika oświetlenia, wie ktoś może? prezentacje http://pl.youtube.com/results?search_query..._type=&aq=f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Bardzo fajnie wyglada to radyjko. Moze tez sie na takie szarpne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Tylko nie wiem po co jest przewód do podłączenia terminala przełącznika oświetlenia, wie ktoś może? ilumination ? jeżeli tak, to jest po to, jak np. masz włączone światła mijania, a nie masz włączonego radioodtwarzacza to świecą Ci się przyciski sterowania na panelu. Taki bajer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GP Jumbo Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Po podlączeniu tego przewodu pod światła w chwili gdy właczasz swiatła ciemnieje wyświetlacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ja mam taką funkcję w swoim blaupunkcie że mogę ustawić dimension day i dimension night bo jest podłączony do radia przewód od świateł - obecnie funkcja bezużyteczna bo i tak jeździmy non stop na światłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.