Fergul11 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Żadnych złośliwości w Twoim kierunku , jedynie przewrotność ludzkiej natury , Natury "Góry" Ja osobiście dużo tematów z forum czytam , a rzadko piszę , czasem dla tego że w temacie nie mam zbyt wiele do powiedzenia , a czasem że ktoś na postawione pytanie już odpowiedział post lub dwa wcześniej . Lecz gdy czuję iż wzrasta w Was niepewność czy jeszcze dycham , to skrobnę słowo lub dwa na forum czy SB . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turv10 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam wszystkich. Ponoć pod koniec listopada będę we władaniu 1.6DIG-T.TEKNA. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam ziomala. Wypatruj redaktora, a jak już wypatrzysz, to liczę na wkupne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turv10 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam,Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam ziomala. Wypatruj redaktora, a jak już wypatrzysz, to liczę na wkupne. Za namawianie do braku wstrzemięźliwości kolega może dostać bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam wszystkich. Pod koniec listopada bedzie 1.6 DIG-T N-Tec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja również witam wszystkich. Mój 1.6 DIG-T N-Tec miał być na przełomie listopada i grudnia ale okazało się, że będzie na dniach. Nie omieszkam się pochwalić, jak już "wejdę w posiadanie" (chociaż to leasing, więc bardziej "w użytkowanie" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizer Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witam Forumowiczów, Od wczoraj jestem posiadaczem QQ I 2.0 dCI 2011r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witamy i my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekdj Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam. 1. maciekdj 2. Qashkai Tekna 2.0i CVT 2008 3. Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość januszwilson Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Od miesiąca jeżdżę nowym kasztanem II 1.6 DIG-T :-) Witam wszystkich :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam nie lubi Nissana Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Witam wszystkich Kupiłem Kaszane 1.2 DIG J11 na początku lutego 2014r. jako jeden z pierwszych w Polsce. Przebieg 24tyś. Wszedłem tutaj, chyba jak każdy użytkownik tego modelu, aby poszukać pomocy bo Nissan Polska ma nas w d... . Auto ma poważny problem z ubytkiem oleju 0,5-0,7l/1000km i gdyby nie inna wada tego samochodu jak metaliczne stukanie przy przyspieszaniu, to na pewno bym zatarł silnik, a tak przynajmniej w ASO sprawdzili mi poziom oleju i oczywiście byli baaaardzo zdziwieni, że 4 miesiące po przeglądzie nie mam oleju. Wad jest zdecydowanie więcej jak często wysokie obroty na rozgrzanym silniku, rysujące się plastiki i lakier, a ostatnio 2 razy obroty na pierwszym biegu wskoczyły mi na maxa i nie chciały spaść - musiałem wyłączyć silnik. Radio naprawiają mi od 1,5 roku i dalej beznadziejnie odbiera. Wiecznie z tą Kaszaną coś nie tak. Więc Panie i Panowie zaczynam działać bo znudziło mi się siedzenie w ASO i czytanie zbywających odpowiedzi od Nissan Polska. Proszę wszystkich użytkowników Kaszan J12, którzy mają opisany problem i inne nie opisane o odpowiedź czy chcecie być robieni w ch... przez cwaniaczków z Nissana czy rozdmuchujemy sprawę we wszystkich mediach i wymuszamy akcje serwisowe. Jeśli tak to proszę o kontakt i działamy. Ps. Można też spróbować sprzedać go i problem z głowy, ale na OTOMOTO są 53 używane Kaszany vs Kia Sportage 13 sztuk. Edytowane 7 Listopada 2015 przez Adam nie lubi Nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Adam witaj w klubie,mam ten sam problem opisany tutaj : http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/97250-j11-silnik-12-dig-t-opinie-serwis-uwagi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_B Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dzień dobry, już oficjalnie. Jestem uśmiechnięty od ucha do ucha nowym właścicielem QQ z silnikiem 1,2 NTEC + niebo szklane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Rni Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 szklane niebo bezcenne witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Prosze wpisywac sie tylko raz : 1. Nick 2. Posiadany samochód (QQ)- opis (lub uwaga o planowanym zakupie) 3. Ewentualne swoje krótkie uwagi Nr1 1. MarekA 2. QQ Acenta ,1,5D - czarny 3. bez uwag :-) hej! QQ 1,2 N-TEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekjulki Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 nowy, witam i pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbudzio Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam od dwóch tygodni jestem dumnym posiadaczem QQ 1,2 DIG-T Mam nadzieje, że przesiadka z VW okaże się udana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zziutekk Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar37 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Cześć. 1. kedar37 2. QQ 1.6 benzyna 2012r Acenta 3. Bez uwag. Szczególnie zaskoczony jestem niskim średnim spalaniem na poziomie 7l:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witaj kedar 37 ! Przyzwyczaisz się ...ten typ tak ma Ciesz się bo to bardzo dobry wybór Qq.! Szerokiej drogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam wszystkich Mam na imię Maciek. Od kilku tygodniu mam qq z 2009 roku silnik 1.6 wersja tekna (chyba)Na wyposażeniu znajdują się:Navi + kamera cofania, składane lusterka oraz wiele innych bajerów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbozny1 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Witam. 1.zbozny1 2.QQ 1,6 od miesiąca w moim posiadaniu 2009 rok + lpi 3.Po przejechaniu ok. 1600 km wszystko ok. Edytowane 26 Listopada 2015 przez zbozny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiwaw Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam wszystkich QQ 2,0 dci 2011 przesiadka z VW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi