twingo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 HEJ wszystkim: - twingo (nick ) - J10 2.0 2013 wersja 360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kieleek Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Michał, Kielce QQ rocznik 2008 silnik 2.0, skrzynia automatyczna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ndy Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Pochwalony !!! Andrzej, SG, J11 N-TEC, 1.2-DIG-T/M, KADG, H(alf)WD - głównie "na przód" Pozwolicie, że się tu trochę porozglądam? Edytowane 2 Lutego 2016 przez @ndy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Pochwalony !!! Andrzej, SG, J11 N-TEC, 1.2-DIG-T/M, KADG, H(alf)WD - głównie "na przód" Pozwolicie, że się tu trochę porozglądam? Oglądaj ale nie dotykaj Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek08300 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Cześć. Witek, j-11 tekna 1.6 dci 4x4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boro1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Cześć Boro1 QQ Visia 1.2 DIG-T 2015 r. ; Primera P10, 1994 r Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam wszystkich Łukasz od tygodnia posiadacz białej tekny 1.5 dci z 2014.Mam nadzieję że po dokładniejszym zapoznaniu się z autem zostanę czynnym uczestnikiem w życiu forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luukkaass Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Witajcie. Łukasz. Od września 2015 posiadam białego Qashqaia 2.0 FL, 4x4, LPG. Cieszę się z tego wyboru. Pozdrawiam Was wszystkich! Edytowane 11 Lutego 2016 przez luukkaass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beef Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Cześć wszystkim, kolejny Łukasz Jutro stanę się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem nowej Kaśki 1.2 Tekna z X-tronikiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
struna11 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam, jestem świeżym użytkownikiem QQ, pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus-261 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 1.kubus-261 2.QQ 2009r 2.0 benzynka 3. jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam Od dwóch tygodni posiadam QQ+2 2010, 150KM w dizlu, 4x4, Tekna. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo45 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam serdecznie z Kłodzka . QQ 2007 1,5 dCi szary Witam oczywiście wszystkich nie tylko QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BOSS- Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam Wszystkich.QQ 2.0 Benzyna 2007 r Teckna Pack (Od nowości w Rodzinie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areks343 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 WitamNissan Qashqai +2 silnik 2.0 benzyna +LPGKupiono z przebiegiem 130.000 km i założono instalację LPG jak na razie 10.000 km przejechane bez problemów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Parsniak Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam wszystkich.Może ktoś może podpowiedzieć jak wyjąć lampy w qq 2009 w celu wymiany żarówki ksenon.Odkręciłem dwie górne śruby lecz nadal coś trzyma z dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. Crith2. Planowany zakup QQ 1.6 / 163 KM 3. Opanowany i kulturalny kierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba111 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Czesc Krzysztof Planowany zakup Qashqai +2 lu lub Qashqai 1,6 benzyna ,1,5 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jkostek Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam! Od tygodnia jestem właścicielem Qashqaia Acenta 1.6dci 4x4. 2013r ,85000km ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajed Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Cześć. Jestem Arek. I też jestem anominowym alko... - sorki, nie to forum. QQ nie mam , a przynajmniej jeszcze nie. QQ 1,6 biała perła zamówiony. Termin dostawy - około 20 maja . Nie mogąc się doczekać na samochód - przeglądam wasze forum. A właściwie, to przejrzałem już chyba cały dział poświęcony QQ II. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Cześć. Jestem Arek. I też jestem anominowym alko... - sorki, nie to forum. QQ nie mam , a przynajmniej jeszcze nie. QQ 1,6 biała perła zamówiony. Termin dostawy - około 20 maja . Nie mogąc się doczekać na samochód - przeglądam wasze forum. A właściwie, to przejrzałem już chyba cały dział poświęcony QQ II. Pozdrawiam To jest nas 2 alko... ... a tak poważniej widze, że również w białą perełke doinwestowałeś... piękna będzie ... moją mam nadzieje dograć w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajed Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Kobieta bardzo loobowała za białym, bo piękny. Tylko kto go teraz będzie mył ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Mniej będzie brud widać jak na czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beef Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Mniej będzie brud widać jak na czarnym Dokładnie - u mnie najpierw żona lobbowała odwrotnie, za "czymkolwiek, tylko nie biały", ale potem raz, że zobaczyła jak wygląda, dwa, że zaczęła obserwować auta - i wyszło, że biały wcale nie jest najgorszy pod kątem łapania syfu, a wygląda po prostu zaje***, więc wzięliśmy perłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajed Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Mniej będzie brud widać jak na czarnym Oj chciała czarny. Ale od razu wybiłem jej z głowy. Nie dość, że się brudzi (masakrycznie), to jeszcze widać każdą rysę. Obecnie mam C5 oliwkowy - świetny kolor. Nie dość, że nie widać rys (a trochę przez te parę lat się uzbierało), to jeszcze nie widać brudu (w granicach rozsądku, rzecz jasna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi