CaptainRandall Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Mnie tam brud na czarnym nie przeszkadza, jak sie auto dobrze zapoleruje to smiem twierdzic, ze przycmi mase perlowa . W zimie zreszta wszystkie auta sa brudne, latem czarny wcale nie jest trudny do utrzymania w czystosci. A co do rys, jak komus zalezy to daje auto do zabezpieczenia powloka polimerowa, wystarcza na 2-3 lata i rys nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam wszystkich 1.Janek... 2.QQ 1.6 dci Tekna Witam wszystkich. Adam Za dwa tygodnie kupuje swojego wymarzonego QQ 1.6 benzyna I-WAY 2009r, wspaniały prezent pod choinkę Cześć. 1. Feniks1983 2. QQ 1.6 benzyna 2010r (po lifcie) Acenta + Comfort Pack 3. Czekam na odbiór, więc póki co nie ma uwag Witam wszystkich użytkowników QQ, od tygodnia jestem posiadaczem 1,5 dci. Bardzo się z tego cieszę. Pozdrawiam Witam Wszystkich Nowych użytkowników Nissanka....Życzę szerokości i bezawaryjności........ Prócz tego zapraszam i namawiam do nabycia Naszych Klubowych gadżetów.... WYRÓŻNIAJ SIĘ W TŁUMIE... PRZYJMUJEMY ZAPISY NA KLUBOWE POLARY Polary NKP -- tutaj http://forum.nissank...-edycja-zapisy/ Ramki pod tablicę rejestracyjną -- tutaj http://forum.nissank...mki-iii-edycja/ Kamizelki odblaskowe -- tutaj http://forum.nissank...-i-i-ii-edycja/ Długopisy -- tutaj http://forum.nissank...pisy-ii-edycja/ Naklejki -- tutaj http://forum.nissank...z-klubowym-nkp/ Niektórych gadżetów aktualnie brak, lecz nie ma żadnego problemu aby wyrazić swą deklarację i się zapisywać w odpowiednim temacie na chęć ich nabycia. Jeśli będzie pewna ilość zainteresowanych na dany gadżet, to ruszamy z zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich! 1. lis.gdansk 2. QQ Acenta 1,6 3. Zakup 02.2016r., kolor GABG Night Shade: przebieg 107000, Edytowane 8 Marca 2016 przez lis.gdansk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Nr 20. smitek QQ 1,6 Acenta 2007r. Od dzisiaj właściciel takiego autka i chcę być w Waszym gronie. Witam, Jerzy z krainy podziemnej pomarańczy (dla mniej obeznanych: ziemniaka) Od tygodnia współposiadacz nowego qq 1.2 acenta. Startuję z umiarem: na razie siłowniki od Jacko (jeszcze raz dzięki i polecam!) i listewki na progi i tylny zderzak Mam jeszcze autko ze znaczkiem VW w benzynie 1.4 i nie omieszkam wkrótce zamieścić porównania.. Witam. 1. Wlodar1984 2. QQ 2007, 2.0 dCi, 4x4, Acenta 3. Trochę ciasny ale na razie jestem zadowolony witam wszystkich mój Qashqai 1.2 Accenta jeździ po pięknej zielonej Zielonej Górze 1. bono_man 2. Zamiar kupna QQ 1,6 16V 3. Witam wszystkich 1. macko15, 2. Na kupnie QQ 1,6 benz. 3.Witam wszystkich Witam serdecznie z Kłodzka . QQ 2007 1,5 dCi szary Witam serdecznie z Kłodzka . QQ 2007 1,5 dCi szary Witam, Qashtan1.2 Sochaczew woj. mazowieckie QQ Visia 1.2 DIG-T + safety pack 2014r. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Witam wszystkich. Łukasz QQ Acenta 1.2, 2015 Co do uwag to się okaże ;-) Witam Wszystkich Nowych użytkowników Nissanka....Życzę szerokości i bezawaryjności........ Prócz tego zapraszam i namawiam do nabycia Naszych Klubowych gadżetów.... WYRÓŻNIAJ SIĘ W TŁUMIE... PRZYJMUJEMY WPŁATY NA KLUBOWE POLARY Polary NKP -- tutaj http://forum.nissank...-edycja-zapisy/ Ramki pod tablicę rejestracyjną -- tutaj http://forum.nissank...mki-iii-edycja/ Kamizelki odblaskowe -- tutaj http://forum.nissank...-i-i-ii-edycja/ Długopisy -- tutaj http://forum.nissank...pisy-ii-edycja/ Naklejki -- tutaj http://forum.nissank...z-klubowym-nkp/ Niektórych gadżetów aktualnie brak, lecz nie ma żadnego problemu aby wyrazić swą deklarację i się zapisywać w odpowiednim temacie na chęć ich nabycia. Jeśli będzie pewna ilość zainteresowanych na dany gadżet, to ruszamy z zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robo83 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 1. Robert, witam wszystkich i pozdrawiam 2. Qashqai J11 2016, N-Connecta 1,2 DIG-T xtronic, panorama, perełka. 3. Czekam na odbiór i powoli kwitnę z niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witam wszystkich! 1. Robert.Byd 2. Nissan Qashqai J10 Acenta 2.0 Benzyna 3. Zakup 03.2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marząca o QQ Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dzień dobry Wszystkim 1. Marząca o QQ 2. Liczę, że maksymalnie w przeciągu kolejnych 12 m-cy uda mi się kupić: QQ ACENTA 1.2 DIG-T 115 (190 Nm) + pakiet bezpieczeństwa i z uwagi, że kolor jest dla mnie ważny to najprawdopodobniej atramentowy granat będzie. 3. Uwag brak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dzień dobry wieczór - życzę spełnienia marzeń. Jakby co to na przejażdżkę zabrać mogę już teraz. Tylko niech znajdę na mapie gdzie ta Bydgoszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marząca o QQ Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Panie Colins, serdecznie dziękuję za miłe przyjęcie. Dziękuję też za propozycje przejażdżki, zgodzę się ale pod warunkiem, że to ja za kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nie ma za co moja/nasza rozmarzona. Kobitki są witane tutaj szczególnie ciepło więc liczymy, że zagościsz na dłużej. Jeśli natomiast mowa o przejażdżce QQ, to i tak muszę jechać do takiego jednego z Torunia (hello Adamie ), który obiecał mi wspólne rozpicie flaszki więc Bydgoszcz jakby mam po drodze i słowa w czyn zmienić możemy nieznajoma rozmarzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ja też miło witam moją Sąsiadkę ! Jestem , jeszcze jestem Colins-ie ! Spadasz mi jak Anioł z nieba z tą propozycję ... W tym tygodniu odbiór mam Madzi i to w Bydgoszczy na ul. Fordońskiej ! Chciałbym tylko żebyś mnie zawiózł i sprawdził fachowym okiem czy przypadkiem ruda jej nie toczy . Tylko zastanawiam się czy Ty będziesz chciał patrzeć za jakąś rudą czy aby nie za "rozmarzoną" Forumowiczanką ? Widzisz ! Byłaby podwójna (teraz już) okazja by rozpić flaszki bo za Qq i Cx-3 a może i jakaś potrójna by się stworzyła ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resket Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Resket QQ 2.0 Tekna 2011 Śliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_saint Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam wszystkich bad_saint QQ J11 1.6 dci Acenta - biała perła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam wszystkich bad_saint QQ J11 1.6 dci Acenta - biała perła Witam kolejnego "traktorzyste" z silnikiem dCi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_ Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam wszystkich 1. Marek - Trójmiasto 2. QQ DIG-T 1.6 2016 N-Connecta, Night Shade 3. zamówiony - odbiór 05-06.2016 4. mój pierwszy Nissan będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fonics Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam wszystkich posiadaczy QQ QQ 2012 1,6 benzyna grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilsloma Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam wszystkich Kamil z Warszawy QQ 2011r. 1.6 117KM, biała perła, solar dach, 18' felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Cyrena Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam i pozdrawiam z Zielonej Wyspy:) 1. Pani Cyrena 2. QQ TEKNA 1,5 DCI, 2010 3. czerwony cegiełkowy (oryg. fired iron) z panoramicznym dachem 4. drugi Nissan 5. wlasnie szykujemy sie na podroz z Irlandii do Polski i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Forplay Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam wszystkich wczoraj zacząłem zabawę z QQ sztuka z początku produkcji ale dość zadbana mam nadzieję że posłuży mi parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastian Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 1. Bastian 2. QQ 1.2 115 KM Acenta - planowany zakup w tym roku 3. Zdecydowany na QQ - to chyba dobre miejsce dla mnie Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morpik Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Czołem wszystkim forumowiczom. morpik QQ 1.2 DIG-T 2014r Przyjaźń z japończykiem coraz silniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor44 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich 1. Gregor44 2. Qashqai J11 2016, N-Tec 1,2 DIG-T / wcześniej QQ 2.0 dci 4x4 3. Równo za tydzień odbieram swoją "Blondie" Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez Gregor44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajed Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Gregor44 - a planowo, na kiedy miałeś odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubek1977 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Cześć Wszystkim 1. Kuba 2. Qashqai J11 2015, Tekna 1.2 DIG-T Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi