Gość KacSper Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam, mam problem mam w swoim nisanie ktorego kupilem 5dni temu plytke do navigacji chyba z 2005r i nie ma wiekszosci ulic w szczecinie no a takie mniejsze miasta jak np. stargard to tylko jest bez planu miasta, pomozecie co z tym zrobic?? 2 pytanie dotyczy CB- nie wiem jaka antene zamontowac bo mam ze starego samochodu antene ktora ma 2m i tak mysle ze to by smiesznie wygladalo, moze macie jakies propozycje gdzie i jaka zamontowac?? Pozdrawiam kacsper@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KacSper Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 dzieki za info co do navigacji to faktycznie z innych nisanow np. ta zielona plyta dziala chociaz nie ma jej w specyfikacji ze obsluguje 350z a macie moze pomysl co do miejsca zamontowania anteny CB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kregon Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja w swojej Nissuni przymiezam sie do zalozenia triflexa. Mam wprawdzie mieszane uczucia, bo zasieg ponoc niewielki... Ale przeciez nie zamierzam urzadzac konferencji przez CB. Zatem u mnie pewnie triflex trafi w miejsce oryginalu. EDITED: Heh... Sorry za odgrzanie kotleta... To przez te 'podobne tematy'. Czasem czlek nie spojrzy na date Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjaza Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Odgrzeje taki zabytek..... I jak z tym cb-radiem w 350z, jakies fotki z montazy moze ktos ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.