Gość mptic Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 wyminana uszczelniacza to nie problem i wczoraj miałem to miec zrobione tylko po co jesli to łożysko i zmiana uszczelniacza nic nie da, pozdro. A tak na marginesie to gośc z Białegostoku?? Mam taki sam problem Wymiana uszczelniaczy nie pomogła! Gdzie mogę to zrobić w Warszawie i okolicach? Podajcie jakieś namiary. PS Może być Toruń, bydgoszcz Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 prosze bardzo spec Kivi Legionowo (pod Waszawą) - tel. 603 795 328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mptic Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Bardzo Dziękuje, mam nadzieje że się uda załatwić wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi