Gość wader Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Gdzie sprawdzić dlaczego nie pali mi sie kontrolka zużycia płynu w spryskiwaczach w Primerce P11.144- 2000 rok. Pomózcie??!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzik Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a powinna sie palic ja mam ten sam wozik i nic sie nigdy nie palilo. Jakie masz silnik kiedy kupiles i za ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmarecki Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 I mnie się nie świeci. Ale nie wiem czy w p10 powinna :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bert Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a w P10 byla w ogole taka kontrolka? Mam z 1996r. i nie stwierdzam.....chyba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Była i jest :!: U mnie działa ale tylko wtedy gdy ma dobry nastrój :wink: Raz jej się chce świecić a 3 razy nie- ja jakoś z tym jeżdżę i nie zauważyłem żeby to jakoś wpływało na prędkość :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmarecki Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a w P10 byla w ogole taka kontrolka? Mam z 1996r. i nie stwierdzam.....chyba. Pozdrawiam No właśnie nie wiem :roll: W książce servisowej wystepuje, ale to jest książka do różnych silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wilku Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 U mnie też się nie pali. Nawet żarówkę jej ostatnio wymieniłem... I dalej d*pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jest na pewno i działa- ale teraz chyba się obraziła- mi ostatnio się zaświeciła i to by było na tyle- spróbuje poszukać w instrukcji- a jak bedzie ciepło to chyba zaglądne- DZIKI- silnik mam 1800 cm3- wresja kombi - dałem 30 patoli i na razie jest ok- powoli doprowadzam ją do sensownego wyglądu- troche dodatków niklowanych- niklowane paski na zderzaki-lampy tylne itd- kupiłem nówki aluski i tyeraz po zimie wygląda autko naprawdę sensownie. Chyba zabiorę sie za mały delikatny tuning kabiny- troche oklein ale ze samkiem- pozdrawiam W. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 U mnie też nie działa. Podobnie jak kontrolka rezerwy paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Taka kontrolka jest w P10 ale zależy to od wersji wyposarzenia. Ja takiej nie mam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja mam P10 i wersje SLX i nie mam kontrolki.Nawet ostatnio dobieralem sie do zbiorniczka od spodu zeby wyjac silniczek i zadnych kabelkow innych co by mialy sluzyc za czujnik od poziomu plynu w zbiorniczku nie widzialem. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmarecki Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Cholera to pewnie i u mnie nie ma :? Ale mam taki jeden przewodzik nie podłączony, zwinięty razem z wiązką co idzie do silniczka od spryskiwaczy i to może być to tylko czujnika też tam nie widziałem. A co do kontrolki rezerwy paliwa, jak pisał PIOMAL, to ja tez myślałem że mi nie działa, ale zapala sie dopiero sporo pod czerwoną kreską :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bert Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Co do kontrolki paliwa, to jest taka kontrolka, przynajmniej w mojej P10. Pali sie w momencie osiagniecia prawie dna zbiornika, co jak wiadomo nie jest zbyt zdrowe dla elektrycznej pompy paliwa. Choc przyznam,ze ta lampka tez mnie zaskoczyla. Raz sie zapalila raz nie.....cuda, oj cuda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam U mnie kontrolka paliwa zawsze świeci wtedy kiedy powinna, tzn. gdy w baku jest ok. 5 litrów oleju napędowego. Z kolei kontrolka niskiego poziomu płynu w spryskiwaczu nigdy nie zaświeci, bo w zbiorniku najzwyczajniej w świecie nie ma czujnika, który by o tym informował. Byłem kiedyś na szrocie i przerzuciłem masę takich zbiorniczków - w żadnym nie było takiego czujnika. Pozdrawiam Delphi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 WitamZ kolei kontrolka niskiego poziomu płynu w spryskiwaczu nigdy nie zaświeci, bo w zbiorniku najzwyczajniej w świecie nie ma czujnika, który by o tym informował. Byłem kiedyś na szrocie i przerzuciłem masę takich zbiorniczków - w żadnym nie było takiego czujnika. Zeby bylo smieszniej na tablicy jest pole takiej kontrolki: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja mam teraz auto jak na dłoni cale rozgogolone zajrze jutro i poszukam tego czujniczka - moja wersja to INVITACION czyli pózniejszy SLX... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja mam teraz auto jak na dłoni cale rozgogolone zajrze jutro i poszukam tego czujniczka - moja wersja to INVITACION czyli pózniejszy SLX... Coobciu Invitation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Co do kontrolki paliwa, to jest taka kontrolka, przynajmniej w mojej P10. Pali sie w momencie osiagniecia prawie dna zbiornika, co jak wiadomo nie jest zbyt zdrowe dla elektrycznej pompy paliwa. Choc przyznam,ze ta lampka tez mnie zaskoczyla. Raz sie zapalila raz nie.....cuda, oj cuda Pozdrawiam A mnie zaskoczyło to, że stanąłem na środku skrzyżowania Zbiornik pusty, lampka się nie zaświeciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Panowie!!!!!!!!! Jest u mnie w 100%-powtarzam - już sie świeciła ale małpa sie obraziła- nie wiem czy w P10 jest taka kontrolka, ale w P11.144 jest. Coobcio tylko nie zapominj dokładnie złożyc Nissanka bo ci może się na skrzyżowaniu może roz............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Popieram-w P10 2.0GT na 100% jest i działa- nie wiem gdzie jest czujnik- bo silniczek wyjmowałem- ale u mnie świeci od czasu do czasu jak ma dobry humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darood Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Oby nasze Nissany miały tylko takie problemy 8) 8) 8) 8) 8) 8) To reszta świata zgłupieje 8) 8) 8) 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raTek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 w p11 tez jest ale tez sie swieci jak jej sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi