xtomek Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Opony oferowane przez firmę MARKGUM http://www.opony-sportowe.pl/index.php zwłaszcza slicki, mają homologację drogową. Czy można im wierzyć ? Co dobrać dla czerwonej. slicki, czy modele polecane w innych postach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 na ćwiartkę w przystępnej cenie zdecydowanie polecam markgumy z mieszanką najmiekszą S1 albo Toyo R888 (nie masz turbo a więć moment obrotowy niski tak więc najlepsza opcja to felga 14" - lekka, mała średnica to i jakby skrócenie skrzyni... 185.60R14 to optymalny wybór dla twojej maszyny - sam coś takiego planuje do swojego bandita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Przeniosłem temat; Jeszcze slicki N-RALLY 205/50R15 lub N-RALLY 185/60R14 na przód. Tylko 14-ki są chyba za wąskie na prawie 200 KM. Na tył pójdą 14-ki prawie bez bieżnika, co dostałem od Vilqa albo moje stare Markgumy SPORT 195/50R15 Nie wiem co wybrać, jak radzicie Coobcio: N-RALLY 185/60R14 na przód. .......................................... na tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 na tyl wkladaj jak najciensze oponki na przod wez te 15ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Wiem, niestety sprawdziłem terminy dostawy i slicków Markgumka nie będzie. Za późno się za to wziąłem. Na przód pojda niezłe SPORTY Markguma, które posiadam , a na tył....sam nie wiem co radzicie. Od Vilqa mam 14-ki prawie bez bieżnika i swoje stare zimówki, też 14-ki na stalówkach. Ma być 15 celsjuszów w niedzielę i bez deszczu. Co wybrać na tył???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 cos co jest najcieńsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Troll_88 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 jak mówił Coobcio, jeśli nie masz krótkiej szynki musisz zejść na niższe koło żeby bylo przełożenie. Jeśli chodzi o slicka markguma to powiem że jest bardzo ciężki, ale dobrze trzyma choć czasem zdarzało się że bieżnik się odklejął :zly: lub przy wjechaniu w niewielką dziurę opona się wybulała. Opona markgum mieszanka S1 trzyma dobrze od początku, nie trzeba jej bardzo dogrzewać przed startem. (doświadczenie rajdowe:Pale może się przydadzą małe sugestie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Dzięki, będą nowe opony na przyszłoroczne ścigaństwo. Zobaczymy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.