Fer Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Fer powiedz mi skąd go sobie przyciągnąłeś?? Niemcy, a skąd Od starszego Pana :one: Jeszcze raz powtórzę, że szkoda tym autem jeździć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Niemcy, a skąd to to wiadomo że z Reichu takie autko się ciągnie ale chodziło mi bardziej o miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Paderborn, były RFN A tak przy okazji, parę nowych fotek :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Piękny egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Paderborn, były RFN Piękna sprawa... W takim swap zrobić... Takie RB26 tam wpakować Ale byłby sleeper... Ok, a tak na poważnie najpiękniejsza jest w takich autach ich oryginalność i na pewno do póki wszystkie części są oryginalne, autko będzie super. P.S. No chyba, że swapa zrobimy na RB26 hehehehehe Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Paderborn, były RFN Z tego samego miasta przyjechała moja P11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Takie RB26 tam wpakować W tym aucie sobie wypraszam Mam 2 auta, gdzie nie miałbym żadnego "ale" na swapa, ale od tego egzemplarza "wara" z przeróbkami i wogóle rozkręcaniem autka :one: Problemu z wpakowaniem nie ma napewno przy RB25DET, ale to jest osobny w sumie temat, a narazie wolę zbierać zadbane auta, niż reanimować padliny po 1.5-3tys zł w Polsce, które nie będą oryginalne (chyba że nasz budżet wynosi ok 50tys zł) - części nowe, oryginalne są bardzo drogie (tak jak do nowych aut, z klasy średniej/wyższej) - sypnę parę cen pewnych duperel - grill - ponad 1000zł, tylni zderzak to myślę że wyniesie ponad 2tys zł (boczna część tylnego zderzaka, która jest na błotnikach kosztuje 800zł, a są dwie + cała część tylna - główna której ceny nie znam + do tego z 10spinek do metalowych listew po 5zł sztuka + listwy metalowe do zderzaków - nie znam cen). Mocowania zderzaka - 80zł sztuka - 4sztuki na tylny zderzak, 2 sztuki na przedni. Śruby do przykręcenia zderzaków - 10zł/szt, w sumie 16 śrub na auto. Można mnożyć i mnożyć :029: Nie chcę znać ceny oryginalnej przedniej szyby (wiele Laureli ma wymienioną przednią szybę, przeważnie na zamiennik...) To autko jest oryginalne, nie zniszczone, ma brak ognisk korozji, jedynie znamię w komorze silnika po wybuchu akumulatora ... Przebieg rzędu 3.5tys km rocznie i na takim lub mniejszym poziomie pozostanie. Do przeróbek, modów itd mam inny temat - http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...92&start=35 Tutaj w sumie mam opisany drugi, zadbany egzemplarz, ale aktualnie przechodzi metamorfozę i na zlot ogólnopolski będzie gotowy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ale od tego egzemplarza "wara" z przeróbkami i bardzo słusznie... po co poprawiać fabrykę. Stosuję to samo w moim autku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Fer mówisz o tym co ma z prawej strony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Trochę zaktualizowałem temat, wrzuciłem fotki ze zlotu i wykres z hamowni Trochę temat zaniedbany, a auto trochę zyskało od ostatniego razu . Dostało oryginalne pokrowce na siedzenia oraz fabryczne 15'' które miałem zamontowane w granatowym Laurelu. Nowa mała aktualizacja - Grill JDM Edytowane 13 Lutego 2011 przez Fer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Na jednym ze zlotów w Borsku dokładnie sobie je obejrzałem. Naprawdę jest cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi