Gość dante79 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam posłuchajcie jak dojść do tego brzęczka od Świateł w W10 można go wymienić czy przeczyscić? Bo powiem szczerze piszczy tak jak by komar ostatnie dzwięki przezd śmiercią z siebie wydawał. Juz mnie to zaczyna irytowac może ktoś już to wymieniał i podpowie mi jak najprościej to przywrócić do normalnego działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 A warto tak kombinować- nowy w sklepie moto. kosztuje ok 20 pln. (nie koniecznie to musi być Nissanowski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cysio Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 panowie wystarczy sie udac do najblizszego elektronika i koszt zminimalizujemy do 2-3 pln - wystarczy wlutowac 2 przewody i brzeczek idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mate17 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Odkopie trupa, ale mam pytanie. Gdzie znajduje sie ten brzeczek w modelu p10 ? Moze ktos mi wytlumaczyc, foto mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 podlaczam sie do pytania kolegi wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 reczywiscie ten dzwiek taki komarowy jest tez sie podłączam robił to ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 u mnie raz dziala raz nie dlatego chce go znalezc i naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 niewiem jak w primerce ale w serenie jest zamocowany do plastiku od zegarów,musiałem całe zegary wybebeszyć zeby sie do chwasta dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbec Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 ja w swojej P10 wstawiłem taki za 4,60zł z przerywanym dźwiękiem - pika zamiast brzęczeć cały czas. zlokalizowane toto jest po lewej stronie kierownicy, niedaleko bezpieczników; mała czarna kostka + 2 kabelki; najlepiej poszukać jej po dźwięku, a jak brzęczy jak komar, to i wibracje czuć powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek89 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 a ja mam inne pytanie. czy wie moze skad idzie minus do brzeczka? bo myslalem ze z czujnika od drzwi ale jak tam podlacze to brzeczy tak jak powinien czyli wylaczony zaplon zapalone swiatla ale jest tak tylko w przypadku drzwi kierowcy natomiast jak sie otworzy inne drzwi albo bagaznik to brzeczy zawsze jak są zapalone swiatla nie zaleznie od tego czy suilnik jest zapalony czy nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi