Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Sygnał Dzwiękowy włączonych Świateł

Guest dante79
 Share

Recommended Posts

Guest dante79

Witam posłuchajcie jak dojść do tego brzęczka od Świateł w W10 można go wymienić czy przeczyscić? Bo powiem szczerze piszczy tak jak by komar ostatnie dzwięki przezd śmiercią z siebie wydawał. Juz mnie to zaczyna irytowac może ktoś już to wymieniał i podpowie mi jak najprościej to przywrócić do normalnego działania?

Guest Cysio

panowie wystarczy sie udac do najblizszego elektronika i koszt zminimalizujemy do 2-3 pln - wystarczy wlutowac 2 przewody i brzeczek idealny

• 1 year later...
  • 2 years later...
Guest qbec

ja w swojej P10 wstawiłem taki za 4,60zł z przerywanym dźwiękiem - pika zamiast brzęczeć cały czas.

zlokalizowane toto jest po lewej stronie kierownicy, niedaleko bezpieczników; mała czarna kostka + 2 kabelki; najlepiej poszukać jej po dźwięku, a jak brzęczy jak komar, to i wibracje czuć

powodzenia

Guest adek89

a ja mam inne pytanie. czy wie moze skad idzie minus do brzeczka? bo myslalem ze z czujnika od drzwi ale jak tam podlacze to brzeczy tak jak powinien czyli wylaczony zaplon zapalone swiatla ale jest tak tylko w przypadku drzwi kierowcy natomiast jak sie otworzy inne drzwi albo bagaznik to brzeczy zawsze jak są zapalone swiatla nie zaleznie od tego czy suilnik jest zapalony czy nie .