Gość arecki74 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Hey Dzis bez kawy pojechalem z ranca zawiezc core co przedszkola i niestety....szkoda ze bez kawy... :/ ...chcialem core wysadzic pod same drzwi przedszkolowe...i niestety byl murek... :zly: Zbilem sobie przedni lewy reflektor a mam juz te po FL.... :027: Orientujecie sie czy wystepuja jakies zamienniki tych reflektorow czy musze kupic tylko w oryginale?? Znacie jakies szroty itd?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mosquito Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 hmm nie wiem jak to jest z tymi po FL,ja do mojego szukalem ponad 2 tygodnie i wszedzie mowili,ze do Terrano nia ma zamiennikow a wiec porazka,za dwie uzywki zaplacilem 800zl i to byla okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erp. Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 witam sie podłącze szukam kierunkowskaza lewego ( po stronie kierowcy ) do terrano II 2,7 tdi 98r ten co ma okrągłe przednie reflektory jak by coś prosze pisać na priv. co do zamienników to nie wiem , ale na allegro jest spory wybór do terrano po 99r reflektorów w ładnym stanie.... :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Chłopy, poszukajcie sobie czegoś egzotycznego do "jedynki" to od razu zdanie o zamiennikach i dostępności części zmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arecki74 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ja juz problem rozwiazalem... Kupilem reflektor z czarnym srodkiem i urwanym uchem za 200zl, w moim drugim wyjalem srodek,pomalowalem na czarno i jest git. Teraz tylko zostaly kierunki ktore albo musze rozpruc i tez pomalowac na czarno albo kupic 2szt z czarnymi srodkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Poszukuję spinek do reflektora 95r. Pokleiłem silikonem szkło do obudowy ale nie miałem spinek i zaczyna po roku odchodzić może kto poratuje takimi z rozbitego reflektora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.