Gość biernik Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Dodam od siebie że pierwsze auto ze skrzynią automatyczną i nie chcę już manualnej. Zobaczymy jak się skończy gwarancja i przyjdzie czas na naprawe No ale miejmy nadzieje, że będzie ok Ale NIe uważacie że nudno się tak jedzie nie maglując lewarkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ale NIe uważacie że nudno się tak jedzie nie maglując lewarkiem ? Przez pierwsze 300tys km nawet mnie to bawiło, teraz to już rozglądam się za automatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Zobaczymy jak się skończy gwarancja i przyjdzie czas na naprawe na pewno nie padnie droga dwumasa Ale NIe uważacie że nudno się tak jedzie nie maglując lewarkiem ? zamiast trzymać lewarek wolę (ale to moje subiektywne odczucie) trzymać dłoń na pięknej kobiecie siedzącej obok :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 trzymać dłoń na pięknej kobiecie siedzącej obok Sygma ty lepiej trzymaj dwie rece na kierownicy bo Navka duzo wazy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 zamiast trzymać lewarek wolę (ale to moje subiektywne odczucie) trzymać dłoń na pięknej kobiecie siedzącej obok hmm.... to na panienki se kupie automata do roboty manuala .. hehe Sygma ty lepiej trzymaj dwie rece na kierownicy bo Navka duzo wazy ale to auto prowadzi sie jak pociag .... po szynach a teraz bez obrazy ale jak bede troszku starszy i juz sie rozleniwie ( tez bez obrazy ) to moze przy bardzo duzej mocy kupie sobie automata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Aleście sobie pogadali AT to wygoda, jest tyle rzeczy w autku do obsługi że wolna graba to duża wygoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dodam od siebie że pierwsze auto ze skrzynią automatyczną i nie chcę już manualnej. Zobaczymy jak się skończy gwarancja i przyjdzie czas na naprawe No ale miejmy nadzieje, że będzie ok Ale NIe uważacie że nudno się tak jedzie nie maglując lewarkiem ? Po twojej wypowiedzi wnioskuje że jesteś człowiekiem starej daty jeżeli masz takie myślenie. Na twoim miejscu nie kupował bym żadnego auta bo jak skończy się gwarancja......... Wierz dalej w swoje mity! znam tyle osób co maja auta ze skrzyniami automatycznymi po Gwarancji i jakoś nadal jeżdżą bez naprawy. Żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 doge, NIe bierz tego tak do siebie faktycznie dwóch moich kumpli ma problemy z automatem w innej marce auta, ale to faktycznie nie świadczy o zawodności automatów, a moja poprzednia wypowiedz była po prostu szybsza od moich myśli. Co do gwarancji, to jeszcze nie miałem auta na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 automatem też trzeba umieć się posługiwać i dbać o niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 doge[...] Co do gwarancji, to jeszcze nie miałem auta na gwarancji Czasem to duża zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 moj automat ma 230000 przebiegu, dostaje po tylku w terenie i nic nie wskazuje na to by mial sie skonczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znaki Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 "a teraz bez obrazy ale jak bede troszku starszy i juz sie rozleniwie ( tez bez obrazy ) to moze przy bardzo duzej mocy kupie sobie automata " ja już jestem stary i leniwy i latam automate, chciaz, jak byłem młodszy twierdziłem, ze automat to auto dla malpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red1 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 czlowiek ktory wymyslij skrzynie automatyczna powinien nobla dostac. jest to rzecz ktora zaraz po systemie audio jest najlepsza w samochodzie i ulatwiajaca nim jazde w korkach i ogolnie po miastach. wiadomo ze im nowsza skrzynie tym lepsza i ze tej z navary brakuje jakis 2 dekad ale lepsze to niz nic wracajac do tematu roli navary w roli dupowozu po czarnym to rozumie chec zaoszczedzenia 22% ale jezeli ma to rowniez byc auto komfortowe to za ta samo cene mozna miec ddddduuuuuuuuuuzzzzzzzzooooooo wygodniejsze auta, i to o niebo lepsze technicznie. mowie o przeznaczeniu typowo asfaltowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi