Gość _Pablo_ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Napaćkałem tam coś co przypomina klej do drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Markus6 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wkońcu przyszły mi białe tarcze i zabrałem sie za tuning a efekt wygląda tak: W srodkowym panelu zamontowałem 3 diody swięcące w lewo, w przód i w prawo gdyż jedna słabo swietlała cały panel: Zastanawiam sie jeszcze nad zmiana podswietlania przycisków nad panelem mam nadzieje ze łatwo sie rozbieraja:P Fotki nie sa rewelacyjne bo dłuższy czas naświetlania a w rękach trzymałem aparat wiec są troszke rozmyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyas Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 jak zrobiłes to podswietlenie dmuchawy?? (ostatnia fotka) ze jest takie jasne!! ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 W srodkowym panelu zamontowałem 3 diody swięcące w lewo, w przód i w prawo gdyż jedna słabo swietlała cały panel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Markus6 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Zamontowałem tam mniej więcej takie diodki http://www.allegro.pl/item246134741_diody_...ed_tuning_.html kupilem u siebie w sklepie po 3pln odgiołem w nich druciki na wprost, do dwóch przylutowałem kabelki ok 1.5cm (dłuzsze oddala diode od srodkai nie bedzie calosci oświetlac) i dolutowalem te kabelki do trzeciej diody srodkowej. Łącząc dwa kabelki i jeden drucik daje dosć mocny styk i niemoże byc nawalone dużo cyny żeby weszły w gniazdo W5W. Wsunołem odpowiednio oba luty + i - w gniazdo więc dioda bez kabelków świeci na wprost a dwie pozostałe na boki. Kabelki muszą być sztywne żeby mozna je było odpowiednio ustawić, szkoda że niezrobiłem fotki diod przed zamontowaniem nie pomyslałem o tym :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi