Masakra Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam kolego "zecikk" mam prośbe nie bierz sie za naprawe silniczka w niedalekiej przyszłości (to taka rada na wszelki wypadek ) ale wkoncu to nissan a on raczej słynie z bezawaryjnej jazdy i takiej Ci i kolegom z forum zycze a co do podpowiedzi skoro nie wiesz gdzie jest łańcuszek to odkreć pokrywe zaworów a zobaczysz łańcuszek czyli łańcuszek jest w środku w silniku i nie demotuje sie go z zewnatrz jest on umieszczony po prawej stronie silnika(patrzac od wnetrza auta) i nie ma zadnych osłon jak auto na pasku rozrządu a tak pozatym polecam ksiazke haynessa(znajdziesz na forum) pomoze Ci ona kolego zrozumieć co i jak a przy okazji czegoś sie nauczysz jak masz pytania to pisz chetnie pomożemy wkońcu od tego jest to forum bo nikt nie urodził sie odrazu mechanikiem :> Powodzonka i miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ano dzieki nie mam zamiaru sie brac za remont bo silniczek smiga malinowo:) ciekaw poprostu byłem gdzie sie lancuszek znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkello555 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Ja w swojej Primerce mam już 385k km na liczniku, auto posiadam od przebiegu 212k km i łańcucha nie wymieniałem, z tego co wiem poprzedni właściciel też nie wymieniał. Jest cicho i żadnego metalicznego dźwięku nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi