Mike Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Jakie polecacie przewody zapłonowe? Ja skusiłem się na tajwańskie zamienniki i autko chodziło gorzej niż na starych sprawdzonych oryginałach. Zmuszony byłem je oddać i czekam na zamówionko na oryginały. A może jest coś równie dobre co oryginał i przy okazji nie kosztuje 240-300 zeta? Ktoś mi polecał kabelki Tesla (czeskie), ma ktoś z Was jakieś doświadczenia z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A myślałem w połowie tekstu, że kombinowanie Cię czegoś nauczyło :wink: A tak na poważnie, sam już widzisz, że nie ma taniego i dobrego. Jest albo tanie, albo dobre. Kupuj oryginały, bo nie ma jak sprawdzone!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ja wczoraj wymieniałem. Założyłem japońskie SEIWA. Koszt 190 pln, ale kumpel załatwił mi za 140 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 i jak jest wyraźna różnica? (kurcze, muszę poszukać jakiś kumpli w Łodzi od nissanków bo coś słono płacę za części :-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Pewnie że jest Wcześniej na wolnych obrotach czasem przerywał, a jak zajrzałem w nocy pod maskę to iskry zapierdzielały jak dzikie konie Teraz jest ok :lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalll Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ja polecam SENTECH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarros Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ja polecam SENTECH a gdzie kupiles i za ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ja polecam SENTECH a gdzie kupiles i za ile?? Są w Intercarsie po około 190 - 200 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darood Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A co powiecie o przewodach NGK? Kosztują w granicach 200zł.Świece mają super więc przewody pewnie też? Jeździł ktoś z Was na takich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A co powiecie o przewodach NGK? Kosztują w granicach 200zł.Świece mają super więc przewody pewnie też? Jeździł ktoś z Was na takich? gdzie widziales NGK za 200? jak szukalem kabli to znalazlem je tylko po taniosci za jedyne 450.... za dwie paczki to bierz od razu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remoo Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 W Intercarsie NGK do mojego GTI kosztują około 286pln - ja dzięki uprzejmości znajomego znajomego miałem taniej Kable godne polecenia za jakość i wykonanie, a samochód wydaje się troszke bardziej żwawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 W Intercarsie NGK do mojego GTI kosztują około 286pln - ja dzięki uprzejmości znajomego znajomego miałem taniej Kable godne polecenia za jakość i wykonanie, a samochód wydaje się troszke bardziej żwawy Hm...za 245 są do kupienia oryginalne nissana, zastanawiam się co lepsze, NGK czy Nissan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darood Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A co powiecie o przewodach NGK? Kosztują w granicach 200zł.Świece mają super więc przewody pewnie też? Jeździł ktoś z Was na takich? gdzie widziales NGK za 200? jak szukalem kabli to znalazlem je tylko po taniosci za jedyne 450.... za dwie paczki to bierz od razu :!: Odezwałem się do gościa na allegro - sprzedaje swiece.Cena 200 zł dotyczy primery 2.0 z sinikiem Di z 1991 roku.Jak chcesz podam ci maila na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Kurczę, jakie drogie te przewody! Ja kupowałem do K10 jakiś czas temu i płaciłem ok. 100zł. Działają bez zarzutu juiż chyba 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bert Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Rowniez posiadam Sentech na zagazowanym autku. Calkiem mile. koszt - 180zl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Niebieskie Jan Mory 3 warstyw silkonowe i rdzeń 7mm, ja płacilem 120zł za kpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No cóż....klamka zapadła. Dzisiaj odebrałem oyginały (podobno oryginały, cos na nich pisze z japońska), zapłaciłem 245 ale powiem szczerze... Zdecydowanie polecam! Autko przeszło metamorfozę. Nic nie przerywa i nie szarpie. Nie polecam żadnych podróbek! Co prawda odkryłęm jeszcze ślady śniedzi i korozji na wyjściu kabli z kopułki i pewnie niedługo wymienię kopułkę i palec. Jednak jak dotychczas same przewody zdziałały cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 TO samo u mnie bylo jak zmieniłem na Janmory Wolne obroty sie poprawily... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 TO samo u mnie bylo jak zmieniłem na Janmory Wolne obroty sie poprawily... pytałem w jednmym ze sklepów i u gościa sa janmory po 90zł a swiece NGK po 13 zł, chyba się skuszę na takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 bardzo dobra cena ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M.I.C.A Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mogę kupić Tesle za 106 PLN do p10 2.0, ktoś ma Tesle? Jak się sprawdzają? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ktoś mi kiedyś oferował te kabelki w podobnej cenie, ale nie kupiłem bo nie znane na polskim rynku, choć Czesi słyną z dobrych świec i przewodów. Na pewno Tesla to nie firma krzak i jest duża szansa, że te kable się sprawdzą... Ale nie namawiam, bo sam nie wypróbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2000 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja dziś zajrzałem pod maskę i zobaczyłem, że ... coś mi pogryzło najdłuższy przewód :twisted: Prawie na całej długości izolacja postrzępiona, ale samochód "chodzi" . Całe szczęście, że nie zabrało się za pozostałe. Wymienię ten jeden przewód, chyba na Boscha. To te cholerne wiewiórki pewnie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja dziś zajrzałem pod maskę i zobaczyłem, że ... coś mi pogryzło najdłuższy przewód :twisted: Prawie na całej długości izolacja postrzępiona, ale samochód "chodzi" . Całe szczęście, że nie zabrało się za pozostałe. Wymienię ten jeden przewód, chyba na Boscha. To te cholerne wiewiórki pewnie :evil: Jak przewody to tylko oryginały albo NGK. Za Bosha nie warto przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja wymieniałem na Teslę i jest ok z jednym wyjątkiem. Mianowicie w pudełku nie było tego najkrótszego(jakieś 8 cm). Silnik 2.0Di. I śmigam na starym, ale widzę, ze jest lekko uszkodzona powłoka. Można to dostać oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi