Gość roberto36 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 panowie czy ktoś mi powie co się leje i do kturego zbiorniczka w nissanie serena 2000D1994r bo ja nie mam pojecia co za zbiorniczek jest naprzykład pod siedzeniem pasażera i co ma w nim być bo jak widze to w żadnym niema stanu wręcz braki!!!!! panowie pomocy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 czlowieku czemu nie poszukasz najpierw jakis manuali/servicowek do tego modelu tam powinno byc wszystko opisane,temat bez tagow i lenistwo przez to te forum jest tak zasmiecone po za tym wystarczylo porobic fotki konkretnych zbiorniczkow co by ulatwilo sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Z reguły nie komentuje ,ale twój post jest mało zrozumiały. tego co się domyślam to jest Serena 2.0 D rzadki motor aczkolwiek był taki, w wersji SE 4/5 drzwiowa . Pod siedzeniem pasażera w benzynie jest dodatkowy filtr paliwa ale to w bezyniakach , pomiędzy fotelami po lewej stronie dzwigni zmiany biegów masz zbiornik płynu układu wspomagania kierownicy nawet instrukcja warsztatowa którą posiadam nie pisze nic o tych silnikach , choc pewnie szperając w necie i takowa by się znalazła. Więc leć po kolei, pod maską masz pompe hamulcowa i zbiornik płynu ham. , obok zbiornik siłownika sprzęgła, zbiornik wyrównawczy i płyn do spryskiwaczy. Dziwne że jak w tych zbiornikach nic nie ma to to auto jeżdzi, dla własnego bezpieczeństwa pojechałbym do warsztatu. Zbierz więcej danych i pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.