Gość beelcik Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 witam niedawno kupilem Primerke i dopiero ją poznaje.... na dzwiach mam obok przycisku otwierania tylnej klapy dziwny przekreslony przycisk? do czego służy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexandro Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Przycisk ten sł€ży do wyłączania tylniego otwierania szyb. Takie zabezpieczenie przed dziecmi aby się nie bawiły :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sarkas01 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 a kiedy działa przycisk otwierania bagaznika w kombi, bo przy odpalonym silniku w ogole nie moge otworzyc bagaznika tylko musze zgasic silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarek77pl Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 a kiedy działa przycisk otwierania bagaznika w kombi, bo przy odpalonym silniku w ogole nie moge otworzyc bagaznika tylko musze zgasic silnik To sprobuj przytrzymac go dluzej a wtedy klapa powinna sie otworzyc. Nie wiem jak w innych wersjach ale ja u siebie jak kluczyk mam w stacyjce to gdy ktos naciska przycisk w klapie do jej otwarcia to slychac sygnal dzwiekowy i bagaznik sie nie otworzy dopuki nie wcisnie tego przycisku o ktory pytasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sarkas01 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 przytrzymania dluzej nie probowalem, jutro przetestuje dzieki, sygnal tez mam jak ktos probuje otworzyc przy wlaczonym, dzieki, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 a kiedy działa przycisk otwierania bagaznika w kombi, bo przy odpalonym silniku w ogole nie moge otworzyc bagaznika tylko musze zgasic silnik nie tylko w kombi w liftbacku też - przynajmniej w mojej P11.144 i wielu innych też Raz wciśniesz odblokowują się drzwi przytrzymasz dłużej zwalnia się zamek bagażnika. To sprobuj przytrzymac go dluzej a wtedy klapa powinna sie otworzyc. Nie wiem jak w innych wersjach ale ja u siebie jak kluczyk mam w stacyjce to gdy ktos naciska przycisk w klapie do jej otwarcia to slychac sygnal dzwiekowy i bagaznik sie nie otworzy dopuki nie wcisnie tego przycisku o ktory pytasz. mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.