Gość hodi77 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Witam wszystkich użytkowników "NISSANklub.pl" jestem tu nowy i od początku nurtuje mnie jedno pytanie Czy ktoś z was próbował przerabiać reflektory w serence na soczewkowe ? Próbowałem coś znaleźć lecz bez rezultatu a powiem szczerze że mażą mi sie ksenonki na soczewkach i wszelka pomoc mile widziana, a może ktoś wie z jakiego auta podchodzą reflektory do sereny ? No to chyba na początek wystarczy bo mnie od początku znienawidzicie Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a może ktoś wie z jakiego auta podchodzą reflektory do sereny ? A z jakiego maja podchodzić serena to serena i inne nie pasują,pozostaje Ci dłubać xenony w oryginalnych reflektorach,albo rzeczywiście dopasować z innego auta i ingerować w blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hodi77 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 He he dzięki za szybki kubeł zimnej wody więc nie pozostaje nic innego jak tylko szlif szkieł i przeróbka Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 rozumiem iz masz xeony z homologacja;]]]]]]]]]]]]]]]]]] czyli wydales na nie ~1000 zl ;f bo jak nie to do peirwszego spotkania z policjantami masz spokoj xD // fakt normalne zarowki slabo swieca w porownaniu do mazdy e2200 O_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hodi77 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 rozumiem iz masz xeony z homologacja;]]]]]]]]]]]]]]]]]] niestety nie ,zakupiłem tzw: HID po lekkiej przerubce przesłon uzyskałem wlaściwe położenie odcięcia Swiatło/cień lecz przy tych kloszach niestety rewelacji nie ma więc postanowiłem zakupić soczewki BI XENON-owe i spolerować szkła ,oczywiście ze na ryzyko bo te modele nigdy nie wyszły z soczewkowymi lampami nie mówiąc o xeniach. Jeżdżę na tych hid-ach od 3 miesiecy i miałem już kontrole policji doczepili sią tylko ze światła mijania (PALNIKI) są mocniejsze od drogowych (HALOGENIK) w październiku byłem na przeglądzie i bez zastrzeżeń nawet stwierdzili ze mam ładnie ustawione światła ,może po prostu uwagi nie zwrócili nie istotne jest pieczątka jest ok. Jeśli ktoś zna kogoś co poleruje szkła prosze o info ,zdam relacje z przerubki jak ukończę i puźniej jak mi dowód zabiorą [ Dodano: Wto 13 Sty, 2009 23:27 ] No i sie stało soczewki zamontowane,xenie działają jak należy kurcze ,aż sie dziwie że tak to ładnie wyszło. KILKA FOTEK JAK PRZERABIAłEM LAMPY )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.