wieshaq Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Zastanawiam się nad założeniem CB ale chciałbym to zrobić w miarę dyskretnie tak żeby nie rzucało się w oczy z zewnątrz(szkoda stracić szybę itd.), a w schowku nie wygodnie, i nie bardzo mi pasuje bo trochę pierdułek tam wożę. Myślałem nad przykręceniem do górnej części wnęki w tunelu środkowym (tam jest małe światełko które zostanie zasłonięte przez CB), ale jak bym tam montował to na pewno bym przerabiał. Tyle że będzie trochę widoczne, ewentualnie może jakiś patent na jakąś zamykaną klapkę lub coś w ten deseń :?: Jak to rozwiązaliście w waszych P11 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinodino Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Cześć Ja mam właśnie w tym tunelu/wnęce . od góry przykręciłem uchwyt, wymontowałem lampeczkę, i tamtędy dałem kable od cb radia- zasilanie i antenowy. zasilanie dałem ze stałego plusa od audio, można gadać bez kluczyka. Jak wysiadam zdejmuje gruche z wieszaka i kładę pod cb bo jest jeszcze miejsce. a radyjko przysłaniam czapką gazetą planem miasta -różnie. pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Miałem jakiś czas radyjko w tunelu środkowym w tej wnęce ale przeniosłem go na prawą stronę osłony drążka zmiany biegów... w tym całym tunelu to jakoś głupio u mnie wyglądało pozatym moje radyjko wystawało do przodu i przeszkadzało mi w zmianie biegów. Jeśli byś chciał podwiesić uchwyt tam gdzie jest ta lampka od podświetlenia to kupe roboty Ci sie szykuje a radyjko i tak widać będzie... możesz pod tą kieszenią pod nogami kierowcy zamontować ale to przeszkadza w regulacji radia... Aż tak kradną u Was że trzeba chować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Czasami parkuje w różnych miejscach uważanych za "zbij szybki". Stąd pomysły różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noar Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam. Ja to zrobiłem w schowku pod nawiewem. Mam radyjko Uniden jest małe i nie przeszkadza w zmianie biegów. W zestawie dostałem wieszak, króry przykręciłem do "sufitu" tunelu. Pomalowałem wieszak na czarno żeby się komponował razem z radyjkiem. Odkręciłem konsole 5min nie jest z tym wcale kupę roboty również aby przy mocowaniu wieszaka nie przekręcić jakiegoś kabla . oczywiście duzym plusem mocowania w tym miejscu jest możliowść podłączenia radia do elektryki a nie przez wejście zapalniczki. Radyjko mogę bez problemu zdemontować odkręcajac 2 śrubki. Jak będę miał aparat zrobię fotki. Widziałem tez rzep przemysłowy dostępny jest na allegro jeśli nie ma ktoś ochoty rozbierać konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wafel Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja mam dokładnie w tym samym miejscu co kolega "dinodino" w środkowym tunelu/wnęce. Radyjko mam Alan 199A i pasuje tam idealnie, nic prawie nie wystaje i nie przeszkadza w zmianie biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jupiter2580 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ja mam pomiędzy środkowym tunelem a siedzeniem pasażera i moim zdaniem jest dobrze. gorzej miałem z umiejscowieniem anteny ale dorobiłem uchwyt i przykręciłem w miejsce mocowania relingu i ciekawie teraz wygląda z 2 metrową anteno na dachu. A może zrobimy fotki swoich autek z cb ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Trochę zapomniałem o tym temacie. Radyjko Alan109 we wnęce pod nawiewem, antena ML145 na dachu, w podejrzanych okolicach bandamka nissanklubu jako maskowanie przed rozbieganymi oczkami i klejącymi się rączkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A ja dzięki wam dowiedziałem się że jest tam jakieś światełko <LOL> musze zobaczyć co z nim jest, że go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calusek Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A ja dzięki wam dowiedziałem się że jest tam jakieś światełko <LOL> musze zobaczyć co z nim jest, że go nie ma Bo nie w każdym jest U mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Spotkałem się z kilkoma wersjami SLX 2.0TD i w każdej było, ale nie w każdej działało. Łatwo sprawdzić nawet w dzień wystarczy trochę pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi