Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

N14 GTI TURBO

Gyraf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe no stroiłem go - co chcesz o tym wozie wiedzieć ?

Powiem tak że wszytko gra tylko do zaopikowania się są amortyzatory i heble...

Silnikowo i napędowo wszystko git no i prosty jest :)

no już ze 2-3 miechy lata... więc choroby wieku dziecięcego raczej są za nim.

To jest chłopaka drugi N14 GTI z Turbo...

Skoro choroby wieku dziecięcego ma już za sobą , i wszystko chodzi jak trzeba to może warto , chociaż moim zdaniem kupując takie auto nie wystarczy wsiąść i jechać - trzeba znać się troche na mechanice i tuningu i użytkować je z głową , a także umieć rozpoznać wszystkie symptomy że coś się dzieje nie tak z autem (mogą ci w tym pomóc np. dodatkowe wskażniki ) jeśli chcesz nacieszyć się nim przez dłuższy czas . chyba że chcesz je bezmyślnie skatować a póżniej pomalować na zielono i wepchnąć w krzaki :D . nie twierdze że nie znasz sie na tuningu czy mechanice , ale gdybyś sie znał to chyba nie pytał byś na forum czy warto to brać ??

toli napisał:
Skoro choroby wieku dziecięcego ma już za sobą , i wszystko chodzi jak trzeba to może warto , chociaż moim zdaniem kupując takie auto nie wystarczy wsiąść i jechać - trzeba znać się troche na mechanice i tuningu i użytkować je z głową , a także umieć rozpoznać wszystkie symptomy że coś się dzieje nie tak z autem (mogą ci w tym pomóc np. dodatkowe wskażniki ) jeśli chcesz nacieszyć się nim przez dłuższy czas . chyba że chcesz je bezmyślnie skatować a póżniej pomalować na zielono i wepchnąć w krzaki :D . nie twierdze że nie znasz sie na tuningu czy mechanice , ale gdybyś sie znał to chyba nie pytał byś na forum czy warto to brać ??

jestes w wielkim błędzie bo po pierwsze zbudowałem SC 1.1 Turbo 170KM po drugie wskaźniki to mam nawet w moim N14 1.6 i wiem małe co nieco a po trzecie to jestem z gdańska a auto jest w warszawie i jak narazie wole sie zapytac czy warto sie wybieraz i go zobaczyc bo moze ktos coś wie na temat tego auta np po dzwonie albo zaliczyło rolkę a może 260 km jezdzi jak 1.4

ps

i w taki sposób dowiedzilem się już ze amorki i heble ma do robienia

Gyraf napisał:
wow ! jestem zainteresowany :P a naped gti-r'owy tez ??

To cały wóz trzeba sprowadzić i robić przekladkę kiery - innej możliwości nie ma...

• 1 miesiąc temu...