Gość Domino Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Chodzi o filtr powietrza dokladnie wkładke w miejsce oryginalnego, ktora firme brac i gdzie najtaniej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remoo Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A nie szkoda pieniędzy ? Ja mam JRa ale czy jest dobry ? Nie widze żadnej różnicy od zwykłego wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Chodzi o filtr powietrza dokladnie wkładke w miejsce oryginalnego, ktora firme brac i gdzie najtaniej kupić? troche zlego sie naczytalem o JR wiec nie polece a co do K&N to stozek wlasnie poczta do mnie leci 8) wiec niedlugo z wlasnych doswiadczen bede cos mogl powiedziec.przy wyborze kierowalem sie wiedza jaka posiadlem z profesjonalnych artykulow i po czesci z wypowiedzi na forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 K&N to stozek wlasnie poczta do mnie leci Jak doleci juz to daj znac co i jak, tzn. gdzie kupiles i ile "lecial". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Chodzi o filtr powietrza dokladnie wkładke w miejsce oryginalnego, ktora firme brac i gdzie najtaniej kupić? Ja polecam K&N'a... Znam wielu, którzy zainwestowali we wkładkę bądź stożek tej firmy i nikt nie ma złego zdania o tej firmie - w końcu to z USA. Natomiast JR to nic innego jak Francja, a to mi się kojarzy z PSM #-o To się musi jakoś, prędzej czy później zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jeśli chodzi o wkładkę to miałem najpierw JR, a potem trafiła się K&N więc zamieniłem JR na K&N, powiem krótko i szczerze że jednak K&N jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domino Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a gdzie mozna tanio je kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 tylko K&N 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a gdzie mozna tanio je kupic? http://www.sklep.tuning.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domino Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 wiem ze tu sa ale czy mozna je gdzies jeszcze dostać , taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 K&N to dobre filtry :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 ja mam stozek K&N i jestem bardzo zadowolony, zrobilem juz na nim ok 100kkm i dalej wyglada jak nowy Firma Fosab swego czasu miala K&N'y w promocyjnych cenach , ale nie wiem jak jest teraz, poszukaj wiecej info na ich stronie www.fosab.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi