Gość Topeczek Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam. Znalazlem sporo tematow mowiacych o rozkrecaniu drzwi kierowcy w modelu p12. Nie udalo mi sie jednak znalesc informacji - jak zdjac te plastiki i poszycie drzwi ? Od czego zaczac to rozkrecanie? Gdzie sa jakies sruby? ew. gdzie sa jakies zatrzaski zeby wyjac te plastiki z drzwi? Bede wdzieczny za jakies informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dariusz-ol Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Masz zaślepki przy Klamce od środka. Jutro jak Coś napisze dokładniej, zobaczę w pracy jak Coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunny001 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 bylo juz to na forum kilka razy ale moge podpowiedziec : aby w P12 zdjac plastik z drzwi nalezy odkresci 3 srubki , jedna jest za zaslepka przy klamce , druga jest za zaslepka w podlokietniku , a trzecia jest za zaslepka w okolicach glosnika . Po ich odkreceniu pociagasz za dolna czesc plastiku i juz jestes w srodku drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Topeczek Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 okej - dzieki bardzo - dzisiaj sie do tego zabiore :-) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość imtom Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 bylo juz to na forum kilka razy ale moge podpowiedziec : aby w P12 zdjac plastik z drzwi nalezy odkresci 3 srubki , jedna jest za zaslepka przy klamce , druga jest za zaslepka w podlokietniku , a trzecia jest za zaslepka w okolicach glosnika . Po ich odkreceniu pociagasz za dolna czesc plastiku i juz jestes w srodku drzwi Zaślepka przy klamce i zaślepka przy łokietniku to chodzi o tą samą zaślepkę? (zaślepka w tym miejscu gdzie łapiemy ręką kiedy zamykamy drzwi?) jeśli tak to w sumie 4 śruby trzeba by odkręcić ja te wszystkie odkręciłem i sie bardzo mocno trzyma przy zamku boczek, nie wiem czy tam jest jakiś mocniejszy zatrzask czy co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankiel Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Zaślepka przy klamce i zaślepka przy łokietniku to chodzi o tą samą zaślepkę? (zaślepka w tym miejscu gdzie łapiemy ręką kiedy zamykamy drzwi?) jeśli tak to w sumie 4 śruby trzeba by odkręcić ja te wszystkie odkręciłem i sie bardzo mocno trzyma przy zamku boczek, nie wiem czy tam jest jakiś mocniejszy zatrzask czy co. Musisz cały bok podnieść do góry a nie ciągnąć do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.