Gość ARTEKP11 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nie pali mi się kontrolka od poduszek a mam 2, od samego kupna nie widziałem żeby się paliła nie wiem o co chodzi mam nadziee że te poduchy są. Mam w planach dobrać się do deski i wyjąć zegary żeby sprawdzić żarówkę mając nadzieje że to tylko to. Podłanczałem go pod komputer i żadnego błędu nie wykazał jak jeszcze inaczej sprawdzić czy te poduszki istnieją :?: Proszę o pomoc nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 poduszke pasazera powinno byc widac ze schowka - powinno byc widac zwiniętą tkaninę. Poduchy kierowcy nie wypatrzysz niestety. nie swieci - typowy manewr specy - wykrecic zarowke to nie denerwuje nowego wlasciciela ;-) Ale jak komp nie pokazuje bledow to moze rzeczywiscie zdechla zarowka po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEKP11 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Dzięki za podpowiedz sprawdzę dziś tą poduche od pasarzera, mam nadzieje że jest. A powiec mi jak można ją zobaczyć ? mam schowek wykrecić czy poprostu będzie widać przez jakąć szczeline :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 w P10 widac przez szczeline, z tego co pamietam u Ciebie tez powinno byc widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEKP11 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ok. mam nadzieje że mam te poduszki bo inaczej bardzo się wk... ale mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli nawet została wyjęta żarówka bo się paliła to musi być jakiś powód że została wyjęta. a wrazie czego to gdzie można kupić takie żarówki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 powod ;-) kolizja ;-) wystrzał ;-) kupisz w sklepie z elektroniką, w lepszych motoryzacyjnych, na allegro czy w koncu w aso. z tego co pamietam idzie tam zarowka R5 lub R3 - musisz sie upewnic, ew niech lepiej zorientowani koledzy sie wypowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEKP11 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A wyjęcie zegarów jest jakimś wiekrzym problemem żeby dostać się do żarówek. Nie chce poprostu czegoś uszkodzić a tym bardziej żeby coś mi wystrzeliło w twarz :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 nie. poszperaj po forum. Jak masz licznik na lince to zapewne musisz ja wypiac ze skrzyni biegow, dalej jest latwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEKP11 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Dzięki wielkie za pomoc. Opisze potem moje wnoiski i może znajde ten problem. Dzięki jeszcze raz :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.