Gość Wald Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Znalazlem taka aukcje KLIK Sprzedawca twierdzi ze to jest gladkie szklo, producent DEPO, ale nie udalo mi sie znalezc w ofercie DEPO takich reflektorow. Jakas sciema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 chcesz to ci zalatwie z usa fajne lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 To w USA maja lampy do QX? Masz jakies foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 To w USA maja lampy do QX? Do qx-a nie maja ale do cefiro tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 No to pieknie To takie bylby idealne LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 No to pieknie To takie bylby idealne LINK no i takie ci moge zalatwic, jak chcesz toci wynajde nawet taie ze beda lampy i postojowki wjednym kawalku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Pewnie takie LINK Te mi sie nie podobaja :/ Te wczesniejsze, jak mozesz to napisz cos o kosztach,moze byc priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witamskoro Wald ma zdjęcie tyłu wersji A33 Przeciez to zdjecie mojej A32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 tak rzeczywiście, przepraszam za zniewage, a może za komplement. W kazdym razie żarówki jakie to mnei najbardziej interesuje.Pozdr GrzMi Raczej zniewaga A co do żarówki, to zapewne będzie to D2R.... chyba że masz tam soczewki to D2S Najlepiej, to wyciągnij sobie żarówkę i tam wszystko powinno pisać. Wald.... te z całości wyglądają na samochodzie bardzo ładnie, do Twojego koloru jednak proponowałbym clear zamiast dymionych, ale to w sumie kwestia gustu. Pamiętaj jednak mimo, że będzie , to nowa lampa z polerowanym szkłem, montaż soczewek obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Te calosciowe maja jakos tak za duzo tego czarnego plastiku miedzy glownym a cornerem. Szkoda wlasnie ze nie ma soczewkowych, tyle ze mam juz ksenony H4 wiec bedzie pasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 albo wez takie jak ma Szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Znaczy jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Znaczy jakie? Ehhh.... nie chce Ci się szukać LINK A jeśli chodzi o "xenony H4", to się jeszcze zastanów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzMi Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Raczej zniewaga rzecz gustu rzekł Baca całują koze w zad. Jak dla mnie to komplement bo moim zdaniem modelowi A32 nic nie brakuje ale wersji A33 brakuje jeszcze mniej. Poza tym żarówki rzeczywiście D2R już wymieniłem. Za całośc zapłaciłem 340 zł a w serwisie cena jednej tylko zarówki wahała się od 400 do 1700 zł. Szok :zly2: w trampkach. A wie ktoś może gdzie moge kupić ten łącznik do silniczka poziomowania świateł?? Ma może ktoś z was program servisowy gdzie są oznaczone części?? Jak będę znał nr katalogowy to może ściągne ze stanów?? pozdrawiam GrzMi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ehhh.... nie chce Ci się szukać LINK A jeśli chodzi o "xenony H4", to się jeszcze zastanów. Oj faktycznie kiedys czytalem ten temat. Dostalem H4 za darmo wiec raczej zostana, te same ma Jamo w N15 w gladkim szkle i swieca super, nie oslepiaja, nawet policmajstry kiedys pochwalily A u mnie w ryflach to juz jest troszke lipa dlatego chcialbym zmienic na gladkie szklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 rzecz gustu rzekł Baca całują koze w zad. Jak dla mnie to komplement bo moim zdaniem modelowi A32 nic nie brakuje ale wersji A33 brakuje jeszcze mniej.GrzMi Też tak twierdzę, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Dlatego właśnie napisałem, że raczej zniewaga...oczywiście moim zdaniem. Jeśli dzisiaj miałbym wybierać miedzy modelem A32 lub A33 wybrałbym A32! A jeśli już przy temacie braków , to kilka rzeczy mi w A32 brakuje, ale niestety w A33 również ich nie ma. W sumie to taki tochę mocniejszy lift między nimi i tyle Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi