VQPower Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 najczesciej to trzeba gaz dobic, a w najgorszym przypadku padl kompresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 nie no własnie obroty sie nie podnoszą i pewnie bede musiał ten serwis odwiedzic ale boje sie ze to moze byc wina sprężarki. ale powracając do tematu forum nie macie foto jak to miejsce z filtrami ma wygądać lub jakis wiekszy opis jak to wymienic ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 http://www.greghome.com/Greg's%20Garage/20...r%20Change.htm- może się przyda, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 http://www.greghome.com/Greg's%20Garage/20...r%20Change.htm- może się przyda, pozdrawiam cos nie tak chyba z tym linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 http://www.greghome.com/Greg's%20Garage/20...r%20Change.htm- może się przyda, pozdrawiam cos nie tak chyba z tym linkiem Powiedzialbym bardzo nie tak Lift!!! Nie mam zdjec ...ale jak odkrecisz i zdejmniesz schowek ....to widac dwa filtry wsuniete jeden obok drugiego ...wyglada to mniej wiecej tak: pionowo umieszczone o wymiarach okolo 20mm szerokosc ..........120mm wysokosc Sa mniej wiecej na srodku schowka. Ramki filtra u mnie byly koloru ciemno szrego. Moze Ci to cos pomoze ....jesli natomiast nie ....to jutro rozkrece i wrzuce foty .....wtedy bedzie juz napewno wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A ja powtażam jak nie widać to nie ma i już nic nie szukać i nie grzebać bo jeszcze cos sie popsuje. A jeśli chodzi o sprężarkę to tak jak wczesniej pisano wzrastaja obroty. Mozna tez zagladnac pod maske i poprosic kogos o wlaczenie na auto przy ustawinej niskiej temperaturze powinno sie usłyszec głośne pstyknięcie w okolicy sprezarki. Wtedy łapie elektrosprzegło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 jutro zajrze bo bede w domu według mnie filtry powinny byc ( jakby nie było ich to by sie kurzyło w środku a tu nic mam też seata i nie ma fultru a w srodku peło kurzu.) a po drugie w tej klasie samochodu to chyba normalne ze raczej jest. no moze sie myle. ale... sprawdze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 http://www.greghome.com/Greg's%20Garage/20...er%20Change.htm link jest dobry jest tam cały opis i fotki 8) trzeba go zkopiować i wkleić w okno adresu to wyświetli to o czym mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 tez dzis sprawdzilem cabinfilter ale zajeb........y az czarny ,,,,,,trzeba jaki nowy kupic .... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 :sad: ja niestety nie mam takiego filterka - mówię niestety bo porzy wymianie wymiennika w kabinie widziałem co było do niego przyklejone :? a jakby był filetrek to po wymianie bylo by ok :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi