Gość Kwi@t Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Jestem właścicielem mojego nissana już od 3 lat. Przez ten czas auto dorobiło się pewnych modów i jest obecnie najmocniejszym nissanem w Polsce z silnikiem GA16DE (N/A). Zdięcia i szczegółowy opis można zobaczyć klikając na link poniżej: http://www.100nx.fora.pl/nasze-samochody,1...power,2891.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Kwi@t, widzialem kiedys na zywo odbieralismy ja od Tomali z Coobciem, na felgii to sie napatrzec niemoglem :one: niezle podaje jak na 1,6 :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 No jak na 1.6 za***iscie daje radę... Jak chłopak wpadnie do plski to mu wrzuce do tego kolektor ssacy taki jak trzeba i ciekawe co wówczas z tego wyjdzie Ps. te koła 17 wtedy to nieźle go zmulały teraz to się szykują jakieś zgrabne 15" - to tak jaby ze 20KM pewno doszło... :diabel: Ps. żeby nie trzeba było wertować stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Piękny przyrost! Widziałem to auto u Tomali. Robi wrażenie. Chyba najładniejszy pakiet spoilerów do 100NX. [ Dodano: Czw 27 Lis, 2008 11:19 ] chociaż zderzak bym zmienił na coś mniej obłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 NO szoking mnie złapał-piękny przyrost ale w sumie to masz nieza wiele modów i 133 km...jakis wyjątkowo mocny 1.6 ci się trafił-ciekawe jak wyjdzie mój na heblowni-wykresy sobie porównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwi@t Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 chociaż zderzak bym zmienił na coś mniej obłego Autko pójdzie 30mm na glebę, koła faktycznie w planach są mniejsze a zderzak będzie zmieniony na bardziej przypominający ori gti ale nie do końca :-) Czeka już u nie w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 A jeszcze jak by się pochwalił gdzie taki zderzak można dostać i co to za wyrób. Moja dziewczyna ma 100NXa i zaczyna marudzić na seryjny dziób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwi@t Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 O historii tego zderzaka wiem tylko tyle, że zanim trafił do PL jeździł wcześniej na jakiejś setce w Niemczech, potem ktoś go sprowadził do nas i chciał założyć do NX'a ale zanim to zrobił, sprzedał swoje auto a zderzak odkupiłem ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja się chciałem zapytać czy robiłeś swapa z gaźnika czy z wtrysku i gdzie dostałeś taki body kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwi@t Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 ja się chciałem zapytać czy robiłeś swapa z gaźnika czy z wtrysku i gdzie dostałeś taki body kit Body kit był już założony kiedy kupiłem auto, jest to body kit niemieckiej firmy POSTERT. Raczej nie dostaniesz nowego w PL. Ciężko nawet upolować używkę :-) Swap był robiony z wtrysku na wtrysk więc zmieniłem tylko motor a reszta pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter-100nx Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 O historii tego zderzaka wiem tylko tyle, że zanim trafił do PL jeździł wcześniej na jakiejś setce w Niemczech, potem ktoś go sprowadził do nas i chciał założyć do NX'a ale zanim to zrobił, sprzedał swoje auto a zderzak odkupiłem ja... A tym kimś od kogo kupiłeś ten zderzak,to byłem ja. Zgadza się,bo sprzedałem 100 NX-a !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi