Gość MISZA34 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Zanabyłem drogą kupna Navare d-22 2000r z rozwalonymi tylnymi hamulcami i i nic by nie było w tym nienormalnego gdby nie linki równoważące szczęki hamulcowe . Po rozebraniu bębnów okazało się że trzeba je wymienić ..i tu problem w servisie powiedzieli mi za jedną linkę 200zł :620: x 4szt ..o matko i córko .. za drogo ..czy ktoś ma może namiar na coś tańszego , albo coś w zastępstwie , zamiennik bo to się w głowie nie mieści aby tyle za 40cm linki zapłącić 800zł .. proszę o POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukor Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam Spróbuj na Allegro, albo w hurtowni motoryzacyjnej oni mają zamienniki. W moim rejonie jest inter cars ja tam kupiłem pasek do wspomagania kierownicy za 17 zł a w nisanie kazali mi płacić 60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MISZA34 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 szukałem na allegro ale nie chcą sprzedawać samych linek z używanych części a nowych nie ma . A w sklepach to nawet nie ma co mówić. Myślałem że może ktoś miał ten sam problem i udało mu się jakoś je zastąpić z innego modelu czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukor Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja zrobiłem tak Poszedłem do nissana, podali mi numer części a następnie z tym numerem udałem się do hurtowni motoryzacyjnej (tam mają różne mądre książki), i sprzedawca znalazł mi zamiennik. W sklepie nie ma co próbować, szkoda czasu. Są jeszcze firmy specjalizujące się w dorabianiu takich rzeczy ale to musisz poszukać. I jeszcze jedno po numerze części możesz ją znaleźć w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MISZA34 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 ok , już po zabiegu .. dorobiłem sobie nowe , tz dorobili mi . W sklepach zamienników nie było , tylko serwis Nissana ale.. zapłaciłem z 1szt dorabianą 25zł a w serwisie średnio 100zł .Wychodzi że mam teraz samochód do którego trzeba bedzie trochę kombinować z częśćmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ale zawsze weselej i zadowolenie z zaoszczędzonych środków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.