Gość Arek12q Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam, niedawno kupilem glosniczki Peiyinga 150w(jeden glosnik) 6x9 na allegro za symboliczne 60zl (chyba troche zaluje bo lepiej graly mi domowe glosniki w aucie ) wiem wiem ze wstyd ale nie mialem kasy na zakup No i graja one dosyc hmmm.... tak jakby sucho. Jesli wiecie o co chodzi Czy gdybym kupil jakis naprawde niedrogi wzmacniacz to da mi to jakas wieksza roznice ? (mowa tutaj o naprawde niskim wkladzie finansowym) np wzmacniacz am4200 za 60zl na allegro co o tym sadzicie ? glosniki maja niedużą moc wiec wzmacniacz tez nie jest mi jakis super dobry potrzebny.... Autko mam stare za 1000zl (nissan sunny) i dlatego nie mam zamiaru w niego niewioadomo ile wkladac szmalcu. Bo planuje go za jakis czas sprzedac. A przez ten czas mogłoby pograc cos fajnie w aucie. Pozdrawiam i prosze o podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam, niedawno kupilem glosniczki Peiyinga 150w(jeden glosnik) 6x9 na allegro za symboliczne 60zl (chyba troche zaluje bo lepiej graly mi domowe glosniki w aucie ) wiem wiem ze wstyd ale nie mialem kasy na zakup No i graja one dosyc hmmm.... tak jakby sucho. Jesli wiecie o co chodzi Czy gdybym kupil jakis naprawde niedrogi wzmacniacz to da mi to jakas wieksza roznice ? (mowa tutaj o naprawde niskim wkladzie finansowym) np wzmacniacz am4200 za 60zl na allegro co o tym sadzicie ? glosniki maja niedużą moc wiec wzmacniacz tez nie jest mi jakis super dobry potrzebny.... Autko mam stare za 1000zl (nissan sunny) i dlatego nie mam zamiaru w niego niewioadomo ile wkladac szmalcu. Bo planuje go za jakis czas sprzedac. A przez ten czas mogłoby pograc cos fajnie w aucie. Pozdrawiam i prosze o podpowiedzi Jak nie chcesz ladowac "szmalcu" w audio to wsadz z powrotem domowe glosniki do samochodu Niestety prawda jest taka ze tanie glosniki sa kiepskiej jakosci i z nich nic nie wycisniesz. Wzmacniacz podwyzszy tylko moc - w efekcie bedziesz mial wieksza szanse ze sobie rozwalisz te nowo kupione glosniczki. Najlepiej to kupic porzadny glosnik dobrej marki i zwykle radyjko (zwykle w domysle tez dobrej w miare marki) powinno go wysterowac na przyzwoitym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Arek12q, na Twoim miejscu bym je sprzedał. Jeżeli już ma coś tam grać, to kupił bym Tonsil'e (głośniki i wzmacniacz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Lepszy efekt mialbys, jakbys wsadzil sobie do uszu sluchawki od przyzwoitej empetrojki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bochen9 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Lepszy efekt mialbys, jakbys wsadzil sobie do uszu sluchawki od przyzwoitej empetrojki. I z czasem stracił słuch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zawsze mozesz wpakowac kase w sprzet, a przy sprzedazy wyciagnac i miec do nowego autka od razu gotowe ca! Zastanow sie nad tym i jak cos zglos sie do nas z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek12q Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Hmmm dobra to najwyzej nie bede wkladal dalej w to auto niech gra co gra a kupie cos innego w przyszlosci POzdrawiam i dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam, niedawno kupilem glosniczki Peiyinga 150w najtafniesze oreslenie jaki przychodzi mi do głowy to SZMELC pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazii666 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jak chcesz tani a wmiare dobry wzmacniacz to kenwood kac-821 w używce chodzą po ok 80pln. Co do głośnika 6/9 to nic nie wykąbinujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 tak jak jeden z kolegow pisal audio to taka dziedzina ktora przy sprzedazy auta wymontowujesz i dajesz do nowego wiec nie ma co tak obcinac finansy na to bo wolisz kupic raz a porzadnie czy czesciej ale gowno... jak chcesz kupic sprzet to mam taka rade radio jak najbardziej japonskie (Pioneer Alpine Kenwood Clarion) ale glosniki tylko europejskie (Hertz, Helix, Proa System itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Arek12q Ja mialem kupic sobie radyjko tej marki ale na szczescie koledzy wybili mi to z glowy a wiec te glosniki satak samo warte jak i radio lepiej troche zaoszczedzic i poczekac niz kupic bubel bo pozniej jaj bedziesz chcial jednak cos lepszego to 2 raz wydasz kase lepiej kupic odrazu cos od 200 do 300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi