Gość Cinekl1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ostatnio zabrałem się za wymianę olejów i filtrów niestety nie znalazłem filtra paliwa...jest to micra k12 2003r 1,2 benzyna. jeśli ktoś wie to proszę o pomoc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ostatnio zabrałem się za wymianę olejów i filtrów niestety nie znalazłem filtra paliwa A sprzedali ci jakiś? W benzynach już od kilku lat Nissan nie stosuje filtra, który by podlegał okresowej wymianie. Także w obecnie produkowanych modelach takie coś nie występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cinekl1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 a to ciekawe, bo w katalogach występuje, w oryginalnej książce serwisowej każą go wymieniać co 90Tyś km lub 72 miesiące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 a to ciekawe, bo w katalogach występuje, w oryginalnej książce serwisowej każą go wymieniać co 90Tyś km lub 72 miesiące... Na płocie też pisało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ostatnio to samo spotkało mnie w nowej Almerze i wielkie było moje zdziwienie bo rzeczywiście taki filtr nie występuje no chyba że w zbiorniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkadio30 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 hej a wiecie gdzie sie znajduje filtr kabinowy w tym malym autku? szukalem ale nie moge znalezc, dziekuje z gory za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 a wiecie gdzie sie znajduje filtr kabinowy w tym malym autku? No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.