Guest Cinekl1 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ostatnio zabrałem się za wymianę olejów i filtrów niestety nie znalazłem filtra paliwa...jest to micra k12 2003r 1,2 benzyna. jeśli ktoś wie to proszę o pomoc. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ostatnio zabrałem się za wymianę olejów i filtrów niestety nie znalazłem filtra paliwa A sprzedali ci jakiś? W benzynach już od kilku lat Nissan nie stosuje filtra, który by podlegał okresowej wymianie. Także w obecnie produkowanych modelach takie coś nie występuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cinekl1 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 a to ciekawe, bo w katalogach występuje, w oryginalnej książce serwisowej każą go wymieniać co 90Tyś km lub 72 miesiące... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 a to ciekawe, bo w katalogach występuje, w oryginalnej książce serwisowej każą go wymieniać co 90Tyś km lub 72 miesiące... Na płocie też pisało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Snafu Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ostatnio to samo spotkało mnie w nowej Almerze i wielkie było moje zdziwienie bo rzeczywiście taki filtr nie występuje no chyba że w zbiorniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arkadio30 Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 hej a wiecie gdzie sie znajduje filtr kabinowy w tym malym autku? szukalem ale nie moge znalezc, dziekuje z gory za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 a wiecie gdzie sie znajduje filtr kabinowy w tym malym autku? No Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.