Gość Scyzor Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Znalazłem na interii informację o zakończeniu produkcji Maximy z końcem 2004 roku... Link: http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=498428 Jak się to ma do nowiutkiego modelu, którego fotki pokazywał m.in. Sławek w wątku o spotkaniu Maximek w NJ? Warto było wprowadzać nowy model na rok? pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 prawde mowiac to ten temat byl juz przepracowany na forum w US i nie wyglada na to ze bedzie narazie koniec... Informacje nie zostaly potwierdzone i zadne amerykanskie stronki o tym nie pisza. . . no ale zobaczymy... nowa maximka jest super i jezdzi ich bardzo duzo... przez pierwsze pol roku produkcji slabo sie sprzedawaly ale teraz oko sie przyzwyczajilo do nowego wygladu i co raz wiecej ludzi kupuje. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Widzę że info pojawiło się nawet na naszej stronie głównej, ale powiem że wolałbym żebyś miał rację, bo ta "nowa" Maxima bardzo mi się podoba... Szkoda by było, gdyby miała się skończyć :cry: pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 SZKODA BYLOBY ZEBY SIE ZAKONCZYLA PRODUKCJA MAXIMEK,,,,,,,,,,,,,,,,INACZEJ BEDZIE TRZEBA SIE PRZESIASC DO INNEGO MODELU . :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crush Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 zawsze pozostaje 350Z hahah Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crush Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 albo nowiutki Pathfinder ostatni ogladałem i musze powiedziec ze jest swietny , jest bardzo prostokatny , ale to czyni gopotezniejszym , naprawde piekne auto pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 moze do Armady sie kiedys przesiade........tez duze auto a 350z to jakos ciasnawe dlamnie i zaduzo tam dlamnie miejsca niema.......ladne oczywiscie jest,,,,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Jakbym bral kolejnego nissana to taka maximak jak ma WOJTUSMAXIMUS02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 wacu jak chcesz to sie zamienimy ty mi dasz swoje a ja dam swoje ,,,,,,ubijemy dila...... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.