Guest Scyzor Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Znalazłem na interii informację o zakończeniu produkcji Maximy z końcem 2004 roku... Link: http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=498428 Jak się to ma do nowiutkiego modelu, którego fotki pokazywał m.in. Sławek w wątku o spotkaniu Maximek w NJ? Warto było wprowadzać nowy model na rok? pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butryn Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 prawde mowiac to ten temat byl juz przepracowany na forum w US i nie wyglada na to ze bedzie narazie koniec... Informacje nie zostaly potwierdzone i zadne amerykanskie stronki o tym nie pisza. . . no ale zobaczymy... nowa maximka jest super i jezdzi ich bardzo duzo... przez pierwsze pol roku produkcji slabo sie sprzedawaly ale teraz oko sie przyzwyczajilo do nowego wygladu i co raz wiecej ludzi kupuje. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Widzę że info pojawiło się nawet na naszej stronie głównej, ale powiem że wolałbym żebyś miał rację, bo ta "nowa" Maxima bardzo mi się podoba... Szkoda by było, gdyby miała się skończyć :cry: pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WOJTUSMAXIMUS02 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 SZKODA BYLOBY ZEBY SIE ZAKONCZYLA PRODUKCJA MAXIMEK,,,,,,,,,,,,,,,,INACZEJ BEDZIE TRZEBA SIE PRZESIASC DO INNEGO MODELU . :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Crush Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 zawsze pozostaje 350Z hahah Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Crush Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 albo nowiutki Pathfinder ostatni ogladałem i musze powiedziec ze jest swietny , jest bardzo prostokatny , ale to czyni gopotezniejszym , naprawde piekne auto pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WOJTUSMAXIMUS02 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 moze do Armady sie kiedys przesiade........tez duze auto a 350z to jakos ciasnawe dlamnie i zaduzo tam dlamnie miejsca niema.......ladne oczywiscie jest,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Jakbym bral kolejnego nissana to taka maximak jak ma WOJTUSMAXIMUS02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WOJTUSMAXIMUS02 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 wacu jak chcesz to sie zamienimy ty mi dasz swoje a ja dam swoje ,,,,,,ubijemy dila...... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.