Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Koniec Maximy??

Guest Scyzor

Recommended Posts

Guest Butryn

prawde mowiac to ten temat byl juz przepracowany na forum w US i nie wyglada na to ze bedzie narazie koniec... Informacje nie zostaly potwierdzone i zadne amerykanskie stronki o tym nie pisza. . .

no ale zobaczymy... nowa maximka jest super i jezdzi ich bardzo duzo... przez pierwsze pol roku produkcji slabo sie sprzedawaly ale teraz oko sie przyzwyczajilo do nowego wygladu i co raz wiecej ludzi kupuje. . .

Guest Scyzor

Widzę że info pojawiło się nawet na naszej stronie głównej, ale powiem że wolałbym żebyś miał rację, bo ta "nowa" Maxima bardzo mi się podoba... Szkoda by było, gdyby miała się skończyć :cry:

pzd

• 1 year later...
Guest WOJTUSMAXIMUS02

SZKODA BYLOBY ZEBY SIE ZAKONCZYLA PRODUKCJA MAXIMEK,,,,,,,,,,,,,,,,INACZEJ BEDZIE TRZEBA SIE PRZESIASC DO INNEGO MODELU . :cry:

Guest Crush

albo nowiutki Pathfinder :)

ostatni ogladałem i musze powiedziec ze jest swietny , jest bardzo prostokatny , ale to czyni gopotezniejszym , naprawde piekne auto

pozdrawiam

Guest WOJTUSMAXIMUS02

moze do Armady sie kiedys przesiade........tez duze auto a 350z to jakos ciasnawe dlamnie i zaduzo tam dlamnie miejsca niema.......ladne oczywiscie jest,,,,,,,

Jakbym bral kolejnego nissana to taka maximak jak ma WOJTUSMAXIMUS02

Guest WOJTUSMAXIMUS02

wacu jak chcesz to sie zamienimy ty mi dasz swoje a ja dam swoje ,,,,,,ubijemy dila...... :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...