bujany Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 tak, tak, pamiętaj aby dzień święty święcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 tak, tak, pamiętaj aby dzień święty święcić Czasami to jedyny dzien kiedy ma sie chwile wolnego czasu, zeby pogrzebac przy aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Pawelec Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No niestety racja.... jak sie teraz lada dzien za to mnie zabiore to swieta spedze w garazu :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 a u mnie drzy maska na wolnych obrotach po dodaniu gazu do ok 1000 wibracja ustepuje na wolnych obrotach jak zwolnie zaczep otwierania tez przestaje wibrowac jak mozna ja usztywnic?? jak jest zamknieta to rusza sie w zakresie ok 0.5 cm gora dol szarpiac za wloty powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Klonek w masce albo w pasie ( nie pamiętam dawno tam zaglądałem ) masz gumowe śruby do regulacji prześwitu. Sprawdż zawiasy maski, no i oczywiście poduszki silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 a u mnie drzy maska na wolnych obrotach po dodaniu gazu do ok 1000 wibracja ustepuje na wolnych obrotach jak zwolnie zaczep otwierania tez przestaje wibrowac jak mozna ja usztywnic?? jak jest zamknieta to rusza sie w zakresie ok 0.5 cm gora dol szarpiac za wloty powietrza Musisz maske dac max wysoko - tak jak kolega wczesniej napisal jest regulacja gumowych odbojnikow - natomiast zamek maski musisz dac w dol - tez sa sruby do regulacji. Jak opuscicsz zamek max w dol a maske dasz max wysoko i nadal bedzie luz to musisz przesunac w dol cale te mocowanie zamka - na pasie u dolu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi