Gość Armada Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam, zwracam się do forumowiczów z prośbą o informacje na temat możliwości zakupu map do nawigacji do Nissana Armady. Auto zostało wyprodukowane w 2006 roku, a rok temu sprowadziłem je z USA. Zainstalowane w nim czytniki nie chcą odczytać europejskich i polskich nawigacji. Jeśli ktoś z forumowiczów mógłby mi w tym temacjie pomóc byłbym zobowiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 W dniu 8.12.2008 o 15:22, Armada napisał: Witam, zwracam się do forumowiczów z prośbą o informacje na temat możliwości zakupu map do nawigacji do Nissana Armady. Auto zostało wyprodukowane w 2006 roku, a rok temu sprowadziłem je z USA. Zainstalowane w nim czytniki nie chcą odczytać europejskich i polskich nawigacji. Jeśli ktoś z forumowiczów mógłby mi w tym temacjie pomóc byłbym zobowiązany. Nie ma szans !!!!!!!! Inne kody zapisu map . Wiem że w Murano,Navara i innych autach nie będzie nawigacja chodzić jeśli się jej nie przerobi. W Murano ta przeróbka kosztuje nawet 12000 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 W dniu 27.03.2010 o 20:22, michaell napisał: Nie ma szans !!!!!!!! Inne kody zapisu map . Wiem że w Murano,Navara i innych autach nie będzie nawigacja chodzić jeśli się jej nie przerobi. W Murano ta przeróbka kosztuje nawet 12000 PLN Nie do końca jest to prawda. W Murano z USA wyprodukowanym po roku 2006 mapy chodzą bez problemu. Poszukaj na forum "Carminat SatNav v29" - to sa mapy z ub. roku, w Murano chodza bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.