Gość kicanka Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 witam wszystkich zgromadzonych serdecznie wyszlo ze mam calkiem fajne 19" felgi konig'a, problem w tym ze sa jedynie 7.5" szerokie, offset jest żałość po pogrzebie 45!! wiec gorzej jak przy serii, nastepnie sa dobre ,calkiem tanie dystanse 1.5" , moje pyatnie czy to bezpieczne, czy moge zalozyc cos takiego bez ryzyka, dodam, szpilki sa krotkie wiec dystanse beda z wlasnymi szpilkami, mowimy caly czas o 350z,z gory dziekuej za wszelkie sugestie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil-driver Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Kolego Dystanse mogą być dobre ale tylko dobrych firm jeśli to mode in china to nie polecam to mogą rozkruszyć się i kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kicanka Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 a o take one sommm # NEW MADE FROM 6061 T6 BILLET AIRCRAFT ALUMINUM # CNC MACHINED tanio w sensie do kupienia i zamowienia z hameryky gdzie znaczy taniej o co pytac przy zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 jak wyżej ,tylko renomowanych firm, kiedyś nam się wysypały w kawałkach po odkręceniu kół dystanse firmy krzak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kicanka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 jakie firmy polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 wiem ze Greddy i Tein kiedys tym sie zajmowali, a czy dalej to ciagna to nie wiembodawno ich nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejk Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ja robilem sam dystanse wycinane w cnc smigaja do dzis w a4 2.5 biturbo 360Bhp Przeciazenia calkiem niezle i do dzis bez szwanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baku Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 A ja bym w ogóle nie zakładał tak wąskich felg do zetki Sprzedaj te i kup odpowiednie Ja na wiosnę zakładam felgi rennen RC2 20''x8,5'' przód i 20''x10'' tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja robilem sam dystanse wycinane w cnc smigaja do dzis w a4 2.5 biturbo 360Bhp Przeciazenia calkiem niezle i do dzis bez szwanku jak już pisałem wcześniej, mi przy 315BHP się wysypały w kawałkach po odkręceniu kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kicanka Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 nie mialem teraz w planach kupowania felg chcialem tylko zmienic opony, trafily sie felgi z oponami w cenie samych opon!! to łykłem na momencie bez zastanowienia, wyszlo ze szukam dystansow :] bo waskie ,bo ET kiszka, te rennen dobre,20-stki idealne, wtedy to jest efekt przy takiej feldze, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baku Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 no no elegancko wyglądają Twoje felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielegalnyx Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ponawiam temat poniewaz nie mozna uzyskac jednoznacznej odpowiedzi - jakiej szerokosci najlepiej zlaozyc dystanse do tych felg ( foto nizej)? Jak macie zdjecia to bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 ale po co te dystanse ? nie wchodzą te felgi bez nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielegalnyx Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) jestem conajmniej zdziwiony tym pytaniem.. tu nie chodzi o problem z zlozeniem felg pozdr Edytowane 24 Lipca 2013 przez nielegalnyx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ponawiam temat poniewaz nie mozna uzyskac jednoznacznej odpowiedzi - jakiej szerokosci najlepiej zlaozyc dystanse do tych felg ( foto nizej)? Jak macie zdjecia to bardzo prosze ciekawe czy chodzi Ci o efekt wizualny czy o prowadzenie bo to jak auto będzie wyglądało to przecież kwestia gustu i raczej jednoznacznej odpowiedzi nie dostaniesz bo tobie ma się podobać- ja mam dystanse 22mm i wygląda ok ale można i więcej odsadzić , co do prowadzenia się nie wypowiadam bo na nowych felgach u mnie są inne opony i może dlatego jest różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielegalnyx Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Wkoncu sie zrozumielismy - efekt wizualny plus prowadzenie. 22 mm hmm a ile mozna maksymalnie to bym tak po środku wybrał .... Zdecydowanie koła seryjne sa zbyt wklesniete wg mnie jsk na ten samochód .. Była duża różnica w wyglądzie po założeniu tych 22 mm czy lepiej 30?? Jaka firmę polecacie oczywiscie za rozsądne pieniądze ? Edytowane 25 Lipca 2013 przez nielegalnyx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 jeśli mają zostać seryjne opony czyli 225 i 245 tył to 22mm dystansu to trochę mało myślę że około 40mm wyglądało by super bo więcej to już blisko opony do nadkola , u mnie po 22mm wygląda dużo lepiej niż seria , ale trzeba pamiętać że mam teraz szersze opony 245 i 275 tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 jeżeli chcesz firmowe to eibach/H&R aczkolwiek płacisz za logo, bo dystans może ci ogarnąć każdy tokarz...tylko z jakiegoś lepszego stopu aluminium np. PA6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielegalnyx Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Dzieki ale jeszcze jedna kwestia mnie interesuje - czy na oryginalnym zawieszeniu nie bedzie problemu z obcieraniem opon o nadkole na naszych wspanialych rownych drogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio15 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na dystansach 20mm/koło i oryginalnych felgach nic się nie dzieje. Nic nie wystaje i nic nie obciera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e_nowy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Tak tak jak napisał mój przedmówca jeśli tylko nie zmieniasz rozmiaru felg i nie obniżasz zawieszenia - to zakładaj śmiało - w ciemno właściwie.Ja mam większe fele (19"), obniżone zawieche i dodane dystanse - żeby to grało trzeba troszkę poexperymentować, bądź zerżnąć z kogoś HE HE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Czy po zastosowaniu dystansów 25mm jest konieczność wymiany szpilek na dłuższe ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 tak trzeba zamowic dluzsze co najmniej o 20mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ok... to kolejny wydatek plus sciaganie zacisków i tarcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 nie trzeba zmieniać szpilek na dłuższe jeśli zastosuje się taki rodzaj dystansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi