Gość czeskimaster Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam.Mam pytanie,posiadam od paru dni Nissana Sentre XE 1.6 benzyna (auto ze stanów).Na prędkościomierzu predkosc mam w KM i w Milach ale nie wiem czy stan licznika i na dole bierzacy przebieg(ten ktory mozna zerowac) pkazuje przejechany dystans w km czy w milach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 kolego raczej w milach,kumpel kiedys miał pontiaca le mans,odpowiednik opla kadeta i bylo w milach,zreszta przeciez prosto to sprawdzic,przejedz jakis dany dystans który znasz i wiesz ile jest kilometrów,np masz 5 km gdzies tam np do pracy wiec powinno ci wyskoczyc idealnie 5.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Na prędkościomierzu predkosc mam w KM i w Milach Jedne z tych oznaczeń są większe, widać, że główne - i w tej jednostce są oba liczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ja w murano tez mam licznik w milach/km a ten co liczy mi dystans jest tylko w milach wiec u ciebie pewnie podobnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 w milach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam.Mam pytanie,posiadam od paru dni Nissana Sentre XE 1.6 benzyna (auto ze stanów).Na prędkościomierzu predkosc mam w KM i w Milach ale nie wiem czy stan licznika i na dole bierzacy przebieg(ten ktory mozna zerowac) pkazuje przejechany dystans w km czy w milach W milach, z ktorego roku sentra, zapodaj fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.