Guest czeskimaster Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Witam.Mam pytanie,posiadam od paru dni Nissana Sentre XE 1.6 benzyna (auto ze stanów).Na prędkościomierzu predkosc mam w KM i w Milach ale nie wiem czy stan licznika i na dole bierzacy przebieg(ten ktory mozna zerowac) pkazuje przejechany dystans w km czy w milach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemik Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 kolego raczej w milach,kumpel kiedys miał pontiaca le mans,odpowiednik opla kadeta i bylo w milach,zreszta przeciez prosto to sprawdzic,przejedz jakis dany dystans który znasz i wiesz ile jest kilometrów,np masz 5 km gdzies tam np do pracy wiec powinno ci wyskoczyc idealnie 5.pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Na prędkościomierzu predkosc mam w KM i w Milach Jedne z tych oznaczeń są większe, widać, że główne - i w tej jednostce są oba liczniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BESEL_ Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 ja w murano tez mam licznik w milach/km a ten co liczy mi dystans jest tylko w milach wiec u ciebie pewnie podobnie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaczz Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 w milach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wald Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Witam.Mam pytanie,posiadam od paru dni Nissana Sentre XE 1.6 benzyna (auto ze stanów).Na prędkościomierzu predkosc mam w KM i w Milach ale nie wiem czy stan licznika i na dole bierzacy przebieg(ten ktory mozna zerowac) pkazuje przejechany dystans w km czy w milach W milach, z ktorego roku sentra, zapodaj fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.