Gość estor Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 witam, sprowadziłem nissana note dla żony, ale zaginęła teczka z instrukcjami , w tym od radia, radio jest zakodowane, czy istanieje jakis sposób kod uniwersalny ? czy czeka mnie wizyta w salonie gdzie chcą za to od 230-280 zł dzwoniłem dziś do poznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kroliqster Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 dziwne kiedys ojciec zgubił kod do radia od swojej laguny podjechałem do serwisu i z nr WIN podali kod bezpłatnie, może spróbuj zadzwonić do innego serwsiu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazii666 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Żeby ustalić kod trzeba wyciągnąć radio i spisać z niego nr. i wysłać do nissana a oni przysyłają kod radia. Można też rozkodować radio przez wymiane procesora lub przeprogramowanie procesora. innego sposobu nie znam, więc chyba czeka cie wizyta w serwise i ok 100-150 pln z portwela za zdemoątowanie radia i ustalenie kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.