Mark Fox Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam -problem jest taki nie działają światła awaryjne - ale zwykłe migacze działają Przerywacz normalnie "tyka" światełka migają prawidłowo - przycisk awaryjnych nie wypięty z instalacji ( początkowo myślałem że to właśnie jest przyczyną - montowałem ostatnio nowe radio i myślałem że przy okazji upychania kabli rozłączyłem wtyczkę przełącznika) A i jeszcze jedno - gdzie jest ten cholerny przerywacz - z rysunku wynika że w obudowie kolumny kierownicy - wóz to Sunny sedan 93r 1,4 Dzięki za jakieś porady (dzisiaj powalczę z tym na garażu - zobaczymy co to może być ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja bym obstawił włącznik. Wiem że nie zwiera on jakiegos super przekaźnika,tylko jedną i drugą stronę. Jak bardzo powoli będziesz naciskał to najpierw zacznie mrugac lewa strona a potem prawa dopiero. Od tego bym zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Mark Fox wiesz co ja nie wiem czy przypadkiem awaryjne nie mają swojego bezpiecznika - posprawdzaj bezpieczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Fox Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 no więc problem okazał się trywialny - to była złączka przełącznika świateł awaryjnych po wymontowaniu radia "wymiętosiłem" ją i nagle awaryjne zadziałały normalnie - swoją drogą trochę to dziwne - te złącza są zaprojektowane tak że praktycznie nie można ich przypadkowo rozłączyć - więc prawdopodobnie któryś z kabli minimalnie nie kontaktował i wystarczyło tylko poruszać i wszystko gra PS. Janusz_Lublin - tak oczywiście najpierw sprawdziłem bezpiecznik Hazard Lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.