Gość Kupidyn Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 witaM, Mam za***ista nową gałke i chce ja założyć )) w związku z tym mam pytanie jak sie zmienia gałke zmiany biegów ????????? próbowałem ją odkrecić ale to jest chyba nie możliwe ... nie chce nic popsuć dlatego wole zapytać.Moje autko to primera P10 )) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anty3 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Gałka na bank się wykręca, jest po prostu mocno dokręcona. Próbój w lewą stronę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wez ja owin szmata zlap np kluczem francuskim i powinna zejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Temat był już na forum, co prawda chodziło o gałke w Almerze N15, ale zapewne w Priemerze jest tak samo mocowana. Większość osób która wymianiała gałkę ( w tym także ja ) poprostu musiała zniszczyć oryginalna ja np. rozciąłem, według mnie nie ma opcji na zdjecie jej bez cięcia itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubi Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Gałka jest nakręcana i jednocześnie wklejona. Nie trzeba jej niszczyć, wystarczy złapać kluczem żeby póścił klej a potem to już z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dokladnie zwykly gwint tyle ze mocno nakrecona i ten klej . Ja rozwazalem to u siebie ale ze skroceniem lewarka i zostawieniem starej galki ale bedzie ciezko nagwintowac pret (chyba jest hartowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Kręć ile sił masz w rękach i kluczach , bo na bank gałka jest na gwincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaXimus Wielki Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 ja tez mam pytanie dotyczace galki zmiany biegow. Ktoredy wychodzi kabelek do galki podswietlanej??(chodzi mi o kabelek ktory juz wchodzi z drazek(chyba to sie fachowo nazywa mieszek )) No i czy moze to fajnie wyglada zwykla skurzan galka z podswietlanymi cyferkami biegu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MPTABLE Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Kabel możesz poprowadzić pod plastikami w środkowej konsoli, pod mieszkiem i podłączyć do zapalniczki:) Włączasz zapłon gała się świeci;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.