Guest KarolGalek Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 oto moj problem dla mnie dosyc dziwny bo takiego obrotu sytuacji sie nie spowiedzialem no wiec tak nie dzialala polowa podswietlania zegarów "czesty problem ble ble ble" " wymienic zarowki" wymieniłem niestety... bez rezultatu połowa nie dziala z czym problem? wszystko wpięte porządnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiek_nx Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 patrzyłeś ścieżki na zegarach? czy nie są pozrywane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 albo styki w kostkach, innej opcji raczej nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KarolGalek Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 bede musial to na dniach spokojnie porozbierac i ogarnąc a za czym jeszcze patrzec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaczz Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 a za czym jeszcze patrzec? poza tym co napisali koledzy to chyba za bardzo nie miałoby tam co nawalić a przy rozbieraniu będziesz miał trochę roboty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KarolGalek Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 rozebrac umiem bo juz rozbierałem wytłumaczono mi tutaj jak to zrobic i dalem rade ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaczz Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 i działa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 rozbierał wcześniej, teraz nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KarolGalek Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 tak rozbieralem bo wymieniałem zarowki bo myslalem ze w tym problem ale jednak nie latało a nie wiedzialem nawet do czego zajrzec wiec złozylem i mowie rozbiore to kiedys i sprawdze dokladnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaczz Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 KarolGalek, to co w końcu zrobiłeś ten licznik czynie ?? co było zepsute ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lucyna1i Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 oj puchacz, puchacz, nie czytasz ze zrozumieniem :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaczz Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 lucyna1i, jestes nowy/nowa i juz obrażasz starszych userów ? :> nieładnie :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiek_nx Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 KarolGalek, aaa jeszcze jedno :-) Jak wymieniałem u siebie na niebieskie ledy to włożyłem żarówki w nieodpowiednie dziurki i też połowa nie świeciła, musiałem je przełożyć do innych otworów. Działało Ci wcześniej to podświetlenie? Bo jak nie to może po prostu w złych miejscach są żarówki... czasami o takich podstawowych rzeczach można zapomnieć :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 ie rozbierałem zegaróe w nissanie ale jak można włożyć żarówki w złe miejsce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaczz Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 jak można włożyć żarówki w złe miejsce? czasami ludzie pchają różne rzeczy tam gdzie nie trzeba :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mike_83 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Karol,sciagales kierownice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiek_nx Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 bujany, bo tam w zegarach jest czasem więcej miejsc na żarówki niż potrzeba, czasami np jest miejsce na żarówke od ABS a jak nie masz abs to nic tam nie ma i wepchniesz tam żarówke od zegarów i już nie działa :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 no tak, ale chyba inne są żarówki od kontrolek a inne od podświetlania zegarów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KarolGalek Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 masz racje do kontrolek sa te same ale wkładałem w te miejsca skad wyciagałem zarowki do podwietlania zegarow a roznią sie one tym ze zarowki do kontrolek są bez hm "czopków" a te do podswietlania maja te niby czopki co ma niby rozpraszac swiatło a dwa nie wiem co za pytanie ale nie sciagalem kierownicy nie było takiej potrzeby wystarczy ze odkręciłem plastikowa obudowe do kolumny kierowniy i dalo rade wyjąc ps. jeszcze nie zrobilem nawet nie miałem czasu sie tym pobawic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts