Gość Szeryf Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 demontowałem dzisiaj zbiornik paliwa żeby wymienić przewody hamulcowe (tył)... założyłem go ponownie i już autko nie chciało odpalić!! wachę najpierw spuściłem (ok 8L a drugie tyle jeszcze zostało), i nie pompuje paliwa pompa.To znaczy cośtam słychać ale nie daje paliwa do przewodu. Czy ona jest do wymiany? szlahg mnie trafi jak tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubs Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 czasami sie zdaża ze nie może zassac i trzeba jej pomóc jakims domowym sposobem tak zeby paliwo było jak najbliżej pompy i ew zalac na tłoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Żeby miała łatwiej do zaciągnięcia najlepiej mieć więcej paliwa a 8 litów to mało. Proponuję wlać jakieś 10 litórw jeszcze, żeby było jej łatwiej bo jak się zapowietrzy to potem jej trudniej. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarros Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 dokladnie!! najlepiej dolac wiecej benzynki!! powinno byc ok!! :wink: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 mi to się bardzo często zdarza... Jak wyjerzcze cale paliwo i w baku bedzie sucho to musze zalać ponad 10litrów zeby odpalilo, jak zaleje 5 to d*pa, 8 d*pa 9 d*pa, musi byc 10 z kawaleczkiem wtedy pompa raz dwa sie odpoweitrza i tloczy paliwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 U mnie poniżej 5l. -lipa. piątka wystarcza żeby zassało- potem można trochę pojezdzić . dolej na wszelki wypadek 10l. i dopiero sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Kiedyś jeszcze miałem przypadek , gdy podczas zakładania baku wąż paliwowy się zagiął w jedenym miejscu i też paliwo nie leciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarros Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 jest jescze jedna mozliwosc!! czy napewno dobrze podlaczyles przewody do pompy?? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jak się przewody odwrotnie pdoalczy to ona zaciaga z przedu - kolega jak robil instalacje do GOLFA I z wsadzonym VR6 włąsnie miał cos takeigo zamienoine bieguny. Tutaj jest inny przypadek z tego co wiem pompa niestety do wymiany bo pali bezpeiczniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeryf Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 niestety pompa robiła zwarcie... stanęła i d*pa... do wymiany... nawet 20L nie pomogło a tylko rozładowałem akumulator... no nic to Panowie dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Chyba jestes zadowolony z tej na która dałęm ci namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeryf Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 kubuś jej jeszcze nie mam... ale pod koniec tygodnia będę miał kaskę hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 coś mnie sluchy doszly ze masz pompe 8 barowa od przemka - serjo? Nierozdmuchało Ci to przewodów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeryf Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ona nie moze mieć ośmiu barów choćby właśnie dlatego że by mi przewody rozje...ło. A ja przewód paliwowy do silnika mam podłączony bez cybanta nawet hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Znaczy się bez opaski zaciskowej??? To rzeczywiście mocna była :wink: Jak kiedyś poluzowałem opaskę już po ostygnięciu silnika to jak pierd... paliwko to przez 2 dni jeszcze ten zapach czułem na sobie i w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 to ciekawe ile ona wali ? Seryjna wali srednio 2,5 bara i w piku dochodzi do 3 barów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Chyba masz taki trójnik z manometrem- sprawdzimy przy okazji. Na 100% nie jest oryginalna- jakaś mniejsza gabarytowo i nie układa się w tej puszce tak jak powinna. Po przekręceniu kluczyka słychać ja #-o jakby samolot lądował :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Może pompuje tylko paliwo do samolotów hihi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi