Gość kamil19870602 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Widział ktos taka primerkie z takimi lampami +gril prosze o opinnie jak komu to sie widzi. podaje link: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Primera/52007,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 kwestia gustu a o takich podobno się nie dyskutuje, ale mi się wogóle to niepodoba, pasuje jak pięść do oka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 kamil19870602 wywal te reflektory i wstaw normalne oryginalne bo to oczy bolą jak się na takie coś patrzy. I powtórzę się kolejny raz: "Ty jeździsz Nissanem - japońskim samochodem, a nie bmw czy golfem a to chyba do czegoś zobowiązuje." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodzu10 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nie, nie, te lampy niezbyt mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke11 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 popieram przedmowców. Te lampy tylko rażą w oczy i jak dla mnie psuja fajne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 japońskim samochodem, a nie bmw hej, jakieś zastrzeżenia do BMW?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kroliqster Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 jak dla mnie typowy wies tuning( nie obrazajac nikogo ale wiadomo jakie sa realia ) zreszta to jest kwestia gustu wiec pytanie o takie zeczy to troche bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 bujany nie to, żebym coś miał, ale wiesz o co się rozchodzi, kto lubi takie bajery i ozdoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jestem ciekaw czy któryś z przedmówców widział takie lampy na żywca , a nie tylko na zdjęciach. Po Olsztynie jeździ grafitowa z takimi lampami i muszę powiedzieć , że fajnie wygląda. Mi się podoba , gdybym takie miał to bym założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpikE Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No na zywca nie widzialem, ale na zdjeciu to... niebardzo, delikatnie mowiac... [ Dodano: Nie 14 Gru, 2008 23:31 ] ... wiele Golfow III jezdzi z takimi... rzeczami, niektorym to nawet pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 jak dla mnie to : WieśTunning Cie wzywa :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jestem ciekaw czy któryś z przedmówców widział takie lampy na żywca , a nie tylko na zdjęciach. po zdjęciach też można ocenić czy coś się podoba czy nie, zresztą jak pisałem to jest kwestia gustu i jak wszystko na świecie, jednemu będzie się podobało a drugiemu nie. ps. kupy też zapewne nie próbowałeś a wiesz że jest niedobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mnie te lampy sie nie widza.Gril moglby byc,ale z oryginalnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil19870602 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 A MI SIE WIDZA TE LAMPY NO I GIT I ODEMIE RESZCIE TEZ A WIES TUNING TO JESZCZE NAPEWNO NIE WIDZIALES KOLEGO PRZYKLEJ SOBIE SOBIE SPOJLER Z KARTONU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zjawiskowe A to była jakaś wersja specjalna? Nie wygląda na handmade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek_mitura Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 mi osobiście się nie podobają te lampy, nie widziałem "na żywo" ale jakoś na tej fotce nie szczególnie mnie przekonują...ale kwestia gustu jak rzekli przedmówcy. Natomiast atrapa nienajgorsza, heh sam mam podobną, może foto wstawię to zobaczycie przy okazji spytam czy ktoś wstawiał siatkę w atrapę - u mnie sa takie otwory że dłoń wejdzie i wydaje mi się że dla chłodnicy to niezbyt rozsądnie, więc zastanawiałem się nad wstawieniem odśrodka, tak żeby się jak najmniej w oczy rzucało czarnej siatki. Problem w tym że nie wiem od czego zacząć hehe link do mojej atrapy http://img405.imageshack.us/img405/7167/zdjcie009cd3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Widział ktos taka primerkie z takimi lampami +gril prosze o opinnie jak komu to sie widzi. podaje link: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Primera/52007,1 Taki grill ma chyba Coobcio w swojej srebrnej. A takie nakładki na lampy juz spotkałem w p10. NA angielskim ebayu kilka razy i gdzies na youtube tez. OSobiscie grill fajny ale nakladki na lampy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Prima jest dosyć kańciasta chodzi o obrys auta i linie tz ostra ostre zakończenia i za cholere nie pasuje nic okrągłego np takie lampy nawet jakby były xenony z BMW typu ANGEL tak samo dla starszego BMW to nie pasuje ale to ich znak charakterystyczny tak jak dla merola potężny grill z przodu i już ..ale to kwestia gustu i każdy może robić co chce w swoim aucie dla mnie tak samo brewki są potrzebne jak ,,,na naszej stronie widziałem przedłużoną maske ...w primie ala "bad look" coś jak S14A dla mnie super,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 zecikk, to nie są nakładki na lampy. To są cztery okrągłe lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi