lukas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 sunniacz idzie do żyda-no i będę miał cos w granicach 5500-6000 pln nie mam zamiaru zdradzi NISSANKAi potrzebuję coś wybra na mocny projekt[ale wolnossący] tylko sam nie wiem bo modeli jest kilka...chyba najbardziej p10 znowu mi po głowie chodzi-co myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Proste że primę P10 - najlepiej się prowadzi, jest w miarę lekka... Nie koniecznie napalaj się na GT bo często są w nienajlepszym stanie, zwykłej 2.0 na wielopunkcie szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Z tego co wiem to chcesz 5d wiec moze to http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=48832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 w jak już między N14 5d a P10 to dla mnie na 1000% P10, w sumie N15Gti to byłoby coś ale drogie są i cieżko o nie... zaletą P10 jest to że nie musisz jej kupować w żadkiej i drogiej specyfikacji (jak w przypadku n14,n15) żeby mieć SR20 pod maską... Jeśli znajdziesz teraz P10 GT to i tak pewnie będzie na tyle zajechana że osiągami dorówna zadbanej "zwykłej" więc ta sama droga w kierunku mocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 lukas, ja to bym wzioł wiesz co jeszcze zdlubac ciut u Coobcia i za***isty sleeper by byl ładniejszy od sunny napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 P10 i nie ma co się zastanawiać, a miałeś taką ładną zieloną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 miałem 3 ładne p10...zieloną invitation,granatową i złotą hatchback...to autka do których mam sentyment-sunny byłby szsybszy napewno bo to 130kg mniej ale ciężko o zadbany egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Może coś takiego?? http://moto.allegro.pl/item499768013_nissa...ra_polecam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 kozak wóz !! i nie wyglada na chrupa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Może coś takiego??http://moto.allegro.pl/item499768013_nissa...ra_polecam.html to jest moj faworyt :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mój kolega miał takiego. Klima, lekki i sr20. Warto podjechać i obejrzeć. Zdarzyło się , że kiedyś taką sztukę oglądałem, ale...poprawki lakiernicze były pędzelkiem Ten wygląda świetnie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Klima, lekki i sr20 Dokładnie, cena odpowiednia i do tego wygląd na maksa nie zdradza możliwości auta. Chyba czegoś takiego szukasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 już rozmawiałem z tą osobą,10lat w polsce i cały czas w rodzinie-szybkie i niepozorne,choc mało praktyczne autko-ale możliwości od p10 to ma O WIELE WIĘKSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Kupić to i odkladać na SR20VE albo z Bandita motor wsadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi