eszi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Podobno u Kreatora około 10 jakoś, zobaczymy jak Coobcio sie zbierze tez rób pomiar na hamowni 4x4 z prawej strony od wejścia, bardziej profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 każda rada sie przyda A tamte kiepskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 każda rada sie przyda A tamte kiepskie? w Kreatorze są 2 stanowiska pomiarowe. Rób w nowym- 4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Podobno u Kreatora około 10 jakoś, zobaczymy jak Coobcio sie zbierze tez No nieco zmiana planów... ja tak wcześnie nie będę mógł naj wcześniej to okolice 14-15 dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no to sobie dłużej pośpie Update Troche lipa wyszla no ale jest jak jest. Nastepnym razem sie poprawisz Kuba Ciekawi mnie czy to jest realny pomiar. Czy do wyniku pomiaru nie powinna byc zmierzona temperatura zasysanego powietrza? Jakies interpretacje może? Zastanawia mnie jeszcze czemu tak mało niutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zax Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 149 kucy! MACu! Byłem najbliżej Aha. 147 to średni moment obrotowy... A max wyszło 160 coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 A max wyszło 160 coś 169 czyli w zasadzie 170 Co do wartości podawanych przez Kreatora to nie ma co się przykładać jedynie chodzi o zbadanie przebiegu i analizowanie tego co dają mody... Ps. szkoda że się nie ustawiliśmy na kresce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 teraz z checia dorwe Gtecha RR w celu zbadania co od by mi pokazał bo teraz juz moge sobie "cos" porównac. Nastepnym razem pojade na hamke jak sie zbierze wieksza ekipa w Wawie. p.s. mierzone było na tej hamowni po lewej, na 4x4 niestety stroili Audiole cały czas :/ Trochę zabawy z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zax Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ale coś strasznie Ci dymi to Nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ale coś strasznie Ci dymi to Nismo toć to diesel :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zax Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 toć to diesel :diabel: Zimny, na samostarcie... :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Musze w koncu sie do lodzi na jakis spocik wybrac i zobaczyc auto za zywca bo na fotkach sie swietnie prezentuje A moze uda sie na jakiejs kresce stanac i porownac osiagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Musze w koncu sie do lodzi na jakis spocik wybrac i zobaczyc auto za zywca bo na fotkach sie swietnie prezentuje A moze uda sie na jakiejs kresce stanac i porownac osiagi Ja też się przyłączę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja też się przyłączę... Ale do ogladania czy na kreske? Bo jak na kreske to mam w domu taka fajna wazeline w sprayu to Ci opony popsikam co by szanse wyrownac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 dylson, bardzo chętnie bym sie ustawił z Maxi, osiągi będą pewnie porównywalne. No może ewentualnie na moją korzyść. U siebie cos grzebales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 U siebie mam wydech 2,5" i wkladke k&n ktora poza dobrym zamopoczuciem raczej nic nie daje Jesli kiedys bede w lodzi to mozemy sie jakos zgadac i sprawdzic wozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Maska już dotarła Odebrałem też dzisiaj felgi. Pierwsze foto po piaskowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zax Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Felunie Macu piękne... Ale ta maska... Nie będzie Ci trochę wstyd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ale ta maska... Nie będzie Ci trochę wstyd? pryśnij ją na czarno ...a białe felgi zawsze mi się podobały i te na pewno świetnie będą się prezentowały zakładaj je na auto i rób foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 co innego jakbym sobie sam zrobil ten wlot, ale to jest ori wiec rozumie sie samo przez sie. A co do maski, to inny kolor niz cale auto to tylko ewentualnie carbon :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zax Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 To wielkie pudło na środku dawała fabryka? Masz jakieś zdjęcia Sunnych z taką maską? Bo w ogóle sobie nie wyobrazam takiego czegoś na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Felgi fajne i w wystrzałowym kolorze, wyglądają na mocne - ps. zważ je przed ubraniem w oponę Co do maski to klasyka - jeszcze tylko tylne skrzydło na klapę, osobiście mi się ono najbardziej podoba z GTI-R pakietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Felgi to też klasyka: OZ Superturismo WRC generalnie są mocne Niewiele jest tak mocnych felg na polskie drogi A co do wagi to sprawdzone przed chwilą: 8.5KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Felgi fajne i w wystrzałowym kolorze, wyglądają na mocne - ps. zważ je przed ubraniem w oponę To są OZ Superturismo, w 15" ważą 8.4 kg. Pięknie będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 w 15" ważą 8.4 kg Nie są lekkie ale wytrzymałe, dla porównania 15" z Almery GTi katalogowo warzą 8,6kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi