Bart-qlka2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja zmieniałem na Mitsuboshi ale nie wiem czy wogóóle jeszcze w Japonii robią bo mój jest w Singapurze robiony. Trzeba się niestety z tym liczyć że firmy przenoszą produkcję do innych krajów. Gościu w Intercarsie zapewniał mnie że wszystki serwisy np. do Toyoty tylko te paski biorą. Nie chcą żadnych Contitech'ów itp. Rolki i napinacze już nie pamiętam ale chyba NSK albo NTN. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja pytałem tutaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6780 Pod koniec jest wykaz z cenami co dostałem od nich, a dostawa trwała jednak 18h a nie 10 , a wymieniałem właśnie 3-ciego listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich Orientujecie się, gdzie w Warszawie lub bliskiej okolicy jest mechanik (prawdziwy), który zmienia (prawidłowo) rozrządy w P11 2,0 TD ? Ile kosztuje taka impreza ? Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez MiKi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi