marcineq20 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Gdize mozna kupic tanio boczne kierunkowskazy koloru białego do N14. Patrzyłem na allegro ale koles ma komplet za 50 zł. chyba troche przesada za tak malutkie kierunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 JA tez w sumie szukałem i zabardzo nie znalazlem, ale moze jak sie kupi hurtowo to jakis rabacik da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 możesz dać link do tej aukcji? Też jestem chętny, mogę dać nawet 50zł za komplet. Szukam takich od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 http://moto.allegro.pl/item497552639_kieru..._biale_kpl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 dziękować jeszcze ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Patrzyłem na allegro ale koles ma komplet za 50 zł. chyba troche przesada za tak malutkie kierunki. ja wiem czy to dużo ?? a nawet jeśli znajdziesz gdzieś taniej to nie oczekuj ze będzie to połowa taniej, ja tam bym brał i się nie zastanawiał ja za białe kierunki dałem chyba 45 zł wiec powiem Ci ze one tak chodzą i wątpię żebyś znalazł coś taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 moze jtos chce z woj. slaskiego wtedy przesyłka taniej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam. Pierwszy post wiec prosze nie krytkować. Szukalem na angielskim ebayu i znalazlem od 10 do 15 fuli (1 funt = 4,4x pln.) . wiec to jest taniej niz kupic tam i przywieźć przez znajomego lub osobiscie. Oczywiscie liczac przesyłki w UK (ok. 3 funty). Ogólnie mowiąc bardzo dobra aukcja. I dzieki marcineq20 za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 to co? robimy listę? Tylko ile zaoszczędzimy? mieszkamy w różnych końcach PL, wiec chyba jednak każdy sam musi sobie kliknąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ale moze jak sie kupi hurtowo to moze sprzeda taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ja także jestem chętny na te kierunki :one:. Jeśli dałoby radę jakoś to hurtowo kupic to byłoby extra :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zrobilem Czerwonemu prezent na gwiazdkę i wyglada to tak po zamontowaniu: Ładnie się to komponuje białe szkła: tylnie, przednie, i teraz boczne (kolor pomarańczowy trochę raził). Różnica widoczna: obrazek z linkiem a obrazek z podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 no powiem ze ladnie to wyglada tylko ze szkoda ze w tych przednich i tylnych nie mozna zrobic bialych bo jest tam odblask pomaranczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Możnaby pokombinować :diabel2: : pomaranczowa zarowka i srebrny odbłyśnik i byloby kompletnie białe osw. kierunkow tylko trzeba by było rozbebeszyc lampe i dorwać dwie stare zeby wyciągnąć odbłysniki i jeszcze te pomarańczowe zarowki (sa takie wogole??? oprocz LED) ehhhh plan jest tylko wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ...i na mnie czekają kierunki w Polsce. Nie mogę się doczekać jak je zamontuję :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 nie ma nic niemozliwego kolego tak sie prezentuje z dalszej perspektywy (lacznie z bialym kierunkiem bocznym): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Chodzi mi o tył bo tam sa odbłysniki pomarańczowe(chyba ) i zarowki białe bynajmniej w 5d. nie wiem jak to jet w 3d ale nie montowaliby w jednym nadwoziu pomaranczowych zarowek a w innym pomar. odbłysnikow. A mi tak jak mam to pasi szybki biale tylko kulki(zarowki) pomaranczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 moj tez mial takie plastiikowe pomaranczowe pierdolniki w srodku... dopoki ich nie usunalem i nie wstawilem niebieskich zarowek ktore swieca na pomaranczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jezeli mowisz o tyle to jak wyciągnąłes to pomarańczowe czarostwo. Jezeli o przodzie to czy z przodu jest jakas osłona pomarańczowa nakładana na białą zarowke, lub zarowka jest pomarańczowa. Gdyż u mnie wygląda jakby tam coś na zarowce bylo nalozone ale pewny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 coz, w kierunku masz zamkniety dodatkowy pomaranczowy klosz. kierunkowskaz jest nierozbieralny wiec teoretycznie nie da sie tego wyjac ale polak potrafi więc..... potrzebne narzędzia lutownica, szczypce, rekawiczki zeby sie nie poparzyc goracym plastikiem ktory moze skapnac duzo cierpliwosci zabieg polega na "rozwaleniu" pomarańczowego klosza w srodku i wyciagnieciu go po małych kawałeczkach przez otwór na żarówkę. ponieważ ten plastik jest bardzo twardy ja użyłem lutownicy żeby go poprzecinać - chyba ze masz wiertarke modelarska o końcówkę do cięcia. jak robisz lutownica to musisz caly kierunek trzymac w poziomie (tzn nie mozesz robic na kolanie bo jak plastik skapnie to żeby nie skapnal do srodka kierunku bo moze przypalic bialy plastik kierunku - a tego nie chcemy ) po wydłubaniu pomaranczowego swinstwa zakladasz zarowke srebrna badz niebieska i ot cala filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tez tak myślałem że jakas wieksza bulwa tam jest oprocz zaroweczki i czytalem o takim zabiegu tylko na forym Nubiry lub Espero (swego czasu jezdziło sie firmowym Espero ehh to auto szło...) no i kolesie z tego forum nazwali to "demolka" kierunku i całkiem fajnie to wygladało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi